Afrodita Hydra potovalni set, 1 set

Afrodita Hydra potovalni set vsebuje tri izdelke linije Clean Phase za odlično očiščen obraz na potovanju. Afrodita Hydra potovalni set vsebuje tri izdelke linije Clean Phase za odlično očiščen obraz na potovanju.
10348 10348
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Hydra potovalni set vsebuje tri izdelke linije Clean Phase za odlično očiščen obraz na potovanju.

Prednosti in karakteristike potovalnega seta

  • pakiranja, ki so primerna za potovanja
  • pH vrednost ustrezna za kožo
  • za vse vrste kože
  • vegansko

Delovanje izdelkov v potovalnem setu Afrodita Hydra

Ko smo na poti je čista koža prav tako pomembna. Mogoče še celo bolj kot v domačem okolju, saj znajo biti potovanja veliko bolj naporna, novo okolje in njegovi vplivi, pa lahko na kožo prinesejo še dodatno nečistočo. Kot vemo obstajajo nekatere omejitve za prenašanje tekočin. Prav tako pa tudi na potovanju z avtom ni najbolj praktično, da s seboj nosimo veliko embalaže naših najljubših izdelkov. Afroditin potovalni set Hydra, je zato odlična izbira za dogodivščine, ki vaš čakajo na poti.

V setu najdete Hydra čistilno kremo. Vsebuje 100% karitejevo maslo in z bogato teksturo brez težav očisti ostanke ličil in nečistoče na koži. Vaša koža bo med čiščenjem tudi ustrezno negovana. Prisotni probiotiki pripomorejo k krepitvi in vzdrževanju naravnega mikrobioma kože. Koža se med čiščenjem ne bo pretirano izsušila in tako ne boste imeli neprijetnega zategujočega občutka po čiščenju.

Tonik Hydra takoj po čiščenju povrne ravnovesje kože in nanjo deluje blagodejno in pomiritveno. Ima blag hladilen učinek, ki prija koži po čiščenju. Z izvlečkom Aloe vere deluje na tri načine: vlaži, pomirja in regenerira. Ob nanosu kožo zaščitite tudi pred onesnaževalci iz okolja. Tonik blagodejno deluje tudi na suho in razdraženo kožo, ki je pordela od sonca.

Detox gelni piling je namenjen temeljitemu čiščenju kože, saj vsebuje aktivno oglje, ki z nežnim pilingom odstranjuje odmrle celice kože. Brez težav na nežen način očisti vso nečistočo, ki se ujame v površinske plasti kože. Hkrati pa ob nanosu kožo tudi zaščiti pred onesnaževalci iz okolja. Po čiščenju bo vaša koža izredno mehka na otip in osvežena ter optimalno očiščena.

Uporaba Hydra potovalnega seta

Čistilno kremo Hydra uporabite za jutranje in večerno čiščenje. Navlažite obraz in nato s krožnimi gibi nežno vtrite v kožo. Ostanke sperite z vodo.

Hydra tonik nanesite na kožo po čiščenju. Na vatno blazinico kanite nekaj tonika in nanesite na obraz. Pustite, da se popolnoma vpije.

Gelni piling Detox nanesite na kožo občasno. Navlažite obraz in nato masirajte od ene do dve minuti, da se bodo črna zrnca raztopila. Temeljito sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihalne vaje

• Položaj luninega krajca: ležeč na hrbtu, raztegnite zgornji del telesa na eno stran ter roki in nogi v isto smer. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Zavrten iztegnjen položaj: ležeč na hrbtu, iztegnite roki za glavo. Upognite nogi in ju položite na stran. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Položaj z valji: ležeč na hrbtu, iztegnite roki za glavo. Pod zadnjico in del ramen položite valje. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Vzvraten spuščen položaj: ležeč na postelji, na hrbtu pustite, da roki visita čez rob postelje. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Iztegnjen položaj Hatha Yoga - riba: nogi, zadnjica in podlakti ležijo na tleh, prsni koš pa dvignemo oziroma razgibavamo čim bolj visoko. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja