Afrodita Kamilica Extra Sensitive 24h krema za zelo občutljivo kožo, 50 mL

Izberite Afrodita Kamilica Extra Sensitive 24h krema za zelo občutljivo kožo za negovanje vaše kože, če je vaša koža občutljiva, pordela in razdražena. Izberite Afrodita Kamilica Extra Sensitive 24h krema za zelo občutljivo kožo za negovanje vaše kože, če je vaša koža občutljiva, pordela in razdražena.
32974 32974
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izberite Afrodita Kamilica Extra Sensitive 24h krema za zelo občutljivo kožo za negovanje vaše kože, če je vaša koža občutljiva, pordela in razdražena.

Prednosti in lastnosti Kamilica Extra Sensitive 24h kreme

  • primerna za zelo občutljivo kožo
  • dvojno učinkovanje na kožo
  • parfum je hipoalergen
  • dermatološko testirana
  • ne vsebuje alkohola
  • brez dodanih barvil in parabenov

Delovanje kreme za zelo občutljivo kožo Afrodita

Zelo občutljiva koža je zahtevna za negovanje. Potrebno je zagotoviti, da je koža dobro navlažena, hkrati pa jo moramo tudi izdatno nahraniti. in zaščititi. Občutljiva koža je še dodatno dovzetna do večjih temperaturnih sprememb in škodljivih zunanjih dejavnikov, pred katerimi moramo kožo zaščitit.

Kamilica Extra Sensitive 24h krema za zelo občutljivo kožo ponuja koži celostno nego. Optimalno jo navlaži z izjemno naravno formulacijo z izvlečkom kamilice. Ob vlaženju je koža po nanosu te kreme tudi bogato nahranjena. S tem se odpravi neprijeten zategnjen občutek na koži, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Krema za občutljivo kožo Kamilica, prispeva tudi k manj vidni pordelosti kože in vidnosti drobnih žilic.

Vsem znana kamilica, je zelo uporabna tudi v kozmetiki. Koži zagotovi blagodejno pomiritev, brez nepotrebnih iritacij. Tudi za prijeten osvežujoč občutek in odpravo zategnjenosti kože, poskrbi izvleček kamilice.

Antioksidativno moč na kožo ima izvleček borovnice, ki je dodan kremi za zelo občutljivo kožo Kamilica Extra Sensitive 24h. Izvleček borovnice poskrbi za lep videz kože, saj kožo ščiti pred hitrim staranjem in učinkovito zmanjša vidnost starostnih peg ter finih linij in prvih gub.

Uporaba kreme za zelo občutljivo kožo

Kamilica Extra Sensitive 24h krema je primerna za jutranjo in večerno nego. Pred nanosom temeljito očistite kožo in nanesite tonik. Ko se vpije, nadaljujte z nanosom kreme za zelo občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja