Afrodita Ma3genix pomlajevalna dnevna krema, 50 mL

Afrodita Ma3genix pomlajevalna dnevna krema je intenzivna učvrstitvena krema, ki zmanjša vidnost gub, vlaži kožo in vpliva na vidnost lepotnega trikotnika. Afrodita Ma3genix pomlajevalna dnevna krema je intenzivna učvrstitvena krema, ki zmanjša vidnost gub, vlaži kožo in vpliva na vidnost lepotnega trikotnika.
32893 32893
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Ma3genix pomlajevalna dnevna krema je intenzivna učvrstitvena krema, ki zmanjša vidnost gub, vlaži kožo in vpliva na vidnost lepotnega trikotnika.

Prednosti in lastnosti pomlajevalne dnevne kreme Ma3genix

  • primerna za vse tipe kože
  • za kožo po 45. letu
  • učinkovita nega za obraz, vrat ter predel dekolteja
  • ne vsebuje parabena in parafina
  • primerno za vegane

Delovanje Ma3genix dnevne pomlajevalne kreme

Trikotnik lepote oziroma visoke ličnice in izrazita ter mehka čeljustna linija, z leti izgublja na svoji pravilnosti. Z manjšo elastičnostjo kože in pojavnostjo gub se oblika trikotnika izgubi. Linija Ma3genix z naravno in okolju prijazno sestavino učinkuje na strukturo kože.

Ob optimalnemu vlaženju po zaslugi dnevne kreme Ma3genix, bo koža po redni uporabi tudi vidno bolj napeta, gube pa bodo manj vidne.

Matrigenics 14G je naravna in okolju prijazna sestavina. Ima izjemno moč aktivacije 14 genov, ki so nujni za povečanje sinteze kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Za bolj napeto kožo in manjšo vidnost gub poskrbijo s prispevkom k regeneraciji zunajcelične matrice.

Vlaženje kože je izziv ne glede na vaša leta. V pomlajevalni kremi Ma3genix je tudi vlažilni kompleks, ki ga sestavljajo številni naravni vlažilci. Z njihovo pomočjo je spodbujeno vlaženje kože in vlažilni kompleks pripomore k dolgotrajni zaščiti pred dehidracijo kože. V povrhnjici se obnovi naravni vlažilni faktor, katerega delovanje je pogosto okrnjeno zaradi zunanjih dejavnikov ter staranja kože.

Uporaba dnevne kreme Afrodita

Dnevno nego pričnite s temeljitim čiščenjem kože in nadaljujte z toniziranjem. Kremo v zadostni količini nanesite na obraz. Lahko jo uporabite tudi na predelu vratu in dekolteja, kjer koža prav tako izgublja na prožnosti in tonusu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja