Afrodita Men Feel City gel za šamponiranje in prhanje, 250 mL

Afrodita Men Feel City gel za šamponiranje in prhanje je primeren za vse prave moške, ki si želijo optimalne higiene in prijetno dišeče kože. Afrodita Men Feel City gel za šamponiranje in prhanje je primeren za vse prave moške, ki si želijo optimalne higiene in prijetno dišeče kože.
29014 29014
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Men Feel City gel za šamponiranje in prhanje je primeren za vse prave moške, ki si želijo optimalne higiene in prijetno dišeče kože.

Karakteristike gela Feel City

  • za moške
  • trojno delovanje
  • primerno za obraz, telo in lase

Delovanjegela Feel City za šamponiranje in prhanje Afrodita Men

Moški s sodobnim mestnim načinom življenja od klasičnega prhanja zahtevajo nekoliko več. Ne zadovoljijo se zgolj s čisto kožo, vendar želijo še prijeten vonj, dobro nego kože in odličen občutek svežine.

Prav zato je Afrodita v svoji liniji za moške predstavila gel za šamponiranje in prhanje Feel City. Prijeten vonj gela pričara omamno izkušnjo prhanja in na vaši koži še dolgo po prhanju pusti sledi pravega moškega vonja.

Gel ima kar tri načine delovanja. Optimalno očisti kožo tako na telesu kot tudi na obrazu. Ker je pH vrednost gela prilagojena koži, je med procesom čiščenja ne draži. Hkrati pa gel Feel City odlično očisti tudi vaše lase in lasišče. Za dodatno krepitev je gelu dodan še izjemen vitamin C.

Sedaj boste lahko pod prho stopili le z enim izdelkom, iz nje pa boste izstopili sveži in z novo energijo za naslednje podvige.

Uporaba gela za šamponiranje in prhanje

Za optimalno higieno, svetujemo vsakodnevno uporabo na vlažni koži. Iz gela ustvarite nežno peno s katero očistite lasišče in telo, nato pa ostanke gela Enjoy City dobro sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja