Afrodita Young & Pure osvežilni tonik, 200 mL

Afrodita Young & pure osvežilni tonik prijetno osveži vašo kožo in ji nudi vse kar potrebuje po čiščenju. Afrodita Young & pure osvežilni tonik prijetno osveži vašo kožo in ji nudi vse kar potrebuje po čiščenju.
32710 32710
Minimalno naročilo - količina:2

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Young & pure osvežilni tonik prijetno osveži vašo kožo in ji nudi vse kar potrebuje po čiščenju.

Lastnosti Afrodita Young & pure osvežilni tonik?

  • zelo hidratanten
  • primerno za normalno do mastno kožo
  • nekomedogena
  • ne vsebuje parabenov, parafina in silikonov
  • primerno za vegane

Delovanje osvežilnega tonika Afrodita

Pri negi obraza je zelo pomembno, da poskrbimo za kvalitetno čiščenje kože in jo po čiščenju tudi ustrezno oskrbimo. Veliko izdelkov za čiščenje kože namreč kožo izsuši in nam na koži pusti neprijeten občutek zategovanja.

Osvežilni tonik Afrodita iz linije Young & pure izredno dobro učinkuje tako na normalni kot mešani koži. Po čiščenju obraz prijetno osveži in pomiri ter s tem popolnoma pripomore, da izgine zategujoč občutek na koži. Hkrati pa osvežilni tonik Afrodita poskrbi tudi za ustrezno vlaženje kože in ji povrne naravni pH, ki ga izdelki za čiščenje pogosto porušijo.

Linija Young & pure je namenjena predvsem mladostnikom, ki se srečujejo s prvimi mozolji in ogrci. Osvežilni tonik prispeva k preprečevanju nastajanja teh neljubih kožnih težav in hkrati blaži videz razširjenih por.

Zaradi prisotnega vitamina B3, bo uporaba osvežilnega tonika v prvi vrsti zelo pomirjujoča. Vitamin B3 pa bo odpravil tudi nastalo rdečico in bo zmanjšal razdražljivost kože. Hkrati ima vitamin B3 pomembno vlogo pri zagotavljanju enakomernega tena kože in vlažnosti kože. Na slednjo pa vpliva tudi vlažilni kompleks lactil, ki pripomore k vzdrževanju naravne vlažnosti in prispeva k boljši prožnosti kože.

Uporaba Young & pure osvežilnega tonika

Nekaj kapljic tonika kanite na blazinico in z njo nežno nanesite tonik na očiščen obraz. Izdelka ne izpirajte. Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da osvežilni tonik uporabite večkrat na dan. V primeru pojava mozoljev in ogrcev tudi na drugih problematičnih predelih, kot so ramena, prsa in hrbet, lahko tonik uporabite tudi po čiščenju na teh delih telesa.

Sestavine INCI

Aqua, Niacinamide, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Water, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja