Afrodita Young & Pure vlažilna krema, 50 mL

Navlažite mladostniško kožo in jo zaščitite pred izsuševanjem s pomočjo Afrodita Young & Pure vlažilne kreme. Navlažite mladostniško kožo in jo zaščitite pred izsuševanjem s pomočjo Afrodita Young & Pure vlažilne kreme.
32967 32967

Ocene in mnenja

Opis

Navlažite mladostniško kožo in jo zaščitite pred izsuševanjem s pomočjo Afrodita Young & Pure vlažilne kreme.

Karakteristike vlažilne kreme Young & Pure

  • primerna za normalno do mešano kožo
  • ne draži kože
  • primerna za make-up podlago
  • veganska
  • ne vsebuje parabenov, parafina ter silikonov

Delovanje Afrodita Young & Pure vlažilne kreme

Mladostniška koža si zasluži posebno nego, ki jo zagotavlja prav vlažilna krema iz linije Young & Pure. Z enim nanosom vlažilna krema deluje s trojnim učinkovanjem: vlaži, pomiri, zaščiti pred izsušitvijo. Vlažilna krema ima izredno prijetno in lahko teksturo, ki se hitro absorbira v kožo in je zato izredno primerna kot podlaga za ličila.

Vlažilna krema je obogatena z izvlečkom ognjiča, ki je zelo učinkovita sestavina. Razdraženo kožo namreč v trenutku pomiri, ob tem pa spodbudi naravno regeneracijo kože ter okrepi naravno odpornost kože.

Prisotno olje jojobe je bogato z vitamini, minerali ter antioksidanti. Olje je znano po svoji podobnosti naravnemu kožnemu sebumu. Kljub temu, da gre za olje, ob nanosu ne maši por. Je izredno učinkovito pri vzpostavitvi ravnovesja med maščobo in vlago v koži. Vlažilna krema je zaradi olja jojobe še dodatno negovalna in izboljšuje elastičnost kože.

K dodatnemu učinku vlaženja Young & Pure vlažilne kreme prispeva tudi glicerol, ki ob zaščiti kože pred pretirano dehidracijo, kožo tudi vlaži. K vlažilnemu učinku prispeva tui alantoin, ki kožo tudi pomirja.

Uporaba vlažilne kreme

Kremo nanesite na obraz zjutraj in zvečer. Najprej temeljito očistite kožo, jo nato tonizirajte in za tonikom nanesite vlažilno kremo Young & Pure.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja