After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku, 20 g

After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku je namenjena pri pikih insektov in ostalih manjših draženjih kože. After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku je namenjena pri pikih insektov in ostalih manjših draženjih kože.
233897 23639

Ocene in mnenja

Opis

After Bite Kids nežna krema za pomiritev po piku je namenjena pri pikih insektov in ostalih manjših draženjih kože.

Komarji
Čebele in ose
Morski ožigalkarji

Posebej pripravljena krema, ki zagotavlja takojšnjo nego otroške kože po pikih insektov. Ne peče. After Bite Kids vsebuje izvleček aloje (Aloe Vera) in vitamin E, ki vlažita kožo.

Posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov. Ne peče. After Bite Kids vsebuje olje čajevca, izvleček aloje (Aloe Vera) in vitamin E, ki vlažita kožo. Nepekoča krema za vašega otroka je hitro olajšanje za vas. Za hujše oblike pikov preizkusite After Bite XTRA.

Navodilo za uporabo After Bite Kids kreme

Z vrhom tube se dotaknite mesta pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite. V primeru pika čebele, najprej odstranite želo. Odrasli in otroci starejši od 3 let nanesite kremo na prizadeto mesto.
Za uporabo na otrocih mlajših od 3 let se o uporabi posvetujte z zdravnikom.

Opozorilo:
Samo za zunanjo uporabo.

Ko uporabljate izdelek After Bite Kids

Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči. Ne povijajte, dokler se nanos ne posuši. Mesto le rahlo pokrijte. Prenehajte z uporabo, če se rdečica ali bolečina povečajo.

Hranite ga izven dosega otroških rok.
V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. Če izdelek pride v oči, spirajte s tekočo vodo 15 minut in poiščite zdravniško pomoč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tender corporation Tender corporation
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede