AHCC Kinoko Gold medicinske gobe, 60 kapsul

AHCC Kinoko Gold medicinske gobe je inovativen kompleks shitake medicinskih gob, ki predstavlja kompleks sestavin, ki izhaja iz gobe Lentinula edodes, ki je obogaten z α-1,4 glukanom. AHCC Kinoko Gold medicinske gobe je inovativen kompleks shitake medicinskih gob, ki predstavlja kompleks sestavin, ki izhaja iz gobe Lentinula edodes, ki je obogaten z α-1,4 glukanom.
925781 13183
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

AHCC Kinoko Gold medicinske gobe je inovativen kompleks shitake medicinskih gob, ki predstavlja kompleks sestavin, ki izhaja iz gobe Lentinula edodes, ki je obogaten z α-1,4 glukanom.

AHCC - izraz pomeni active hexose correlated compound

Proizvod se zelo dobro prodaja predvsem v Ameriki, kjer je le-ta dobitnik nagrade za enega najboljših proizvodov v tej branži.

Sestavine 1 kapsule prehranskega dodatka AHCC

1 kapsula AHCC vsebuje:

500 mg AHCC, ki predstalvja ekstrakt micelija gobe šitake.

Ostale sestavine: riževa moka, želatina, sredstvo proti strjevanju – magnezijev stearat.

Dnevni odmerek torej vsebuje 3 grame AHCC komponente - ekstrakta micelija šitaki gob.

Odmerjanje AHCC Kinoko Gold kapsul

Odmerite po 2 do maksimalno 6 kapsul prehranskega dodatka - maksimalni odmerek lahko razdelite tudi na tri dele in zaužijete po 2 kapsuli do 30 minut pred vsakim obrokom.

Ekstrakt gob šitake je smiselneje jemati večkrat dnenvo v manjših odmerkih, odmerjajte cca 30 minut pred obrokom ali 120 minut po obedu.

Podporna terapija z AHCC: priporočeno odmerjanje je 3 grame dnenvo ali 6 kapsul prehranskega dodatka

Vzdrževalna terapija: odmerite po 2 kapsuli dnevno ali 1 gram ekstrakta.

Opozorila ob uporabi izdelka

Prehransko dopolnilo ni primerno za otroke, dojenčke ali nosečnice.

Hraniti na varnem prostoru,izven dosega otroka. Prenehajte z uporabo, v kolikor ste ali postanete alergični na katero koli izmed sestavin dopolnila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen

Kako pogosta je sladkorna bolezen?
Sladkorno bolezen ima v Sloveniji 6,9 % ljudi, 9/10 od teh ima sladkorno bolezen tipa 2. Poleg tega pa je v populaciji še precej bolnikov z neodkrito sladkorno boleznijo. Srednja starost bolnikov ob odkritju sladkorne bolezni tipa 2 je 55 let, tip 1 pa prizadene običajno otroke in mlajše odrasle. Nosečnostno sladkorno bolezen ima 2-3% nosečnic. Število bolnikov v svetu se podvoji vsakih 15let in lahko govorimo o pandemiji sladkorne bolezni. V Evropi je naraščanje počasnejše, vendar kljub temu zaskrbljujoče.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Altaj Altaj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov