Allergika krema za veke, 15 mL

Allergika krema za veke je kozmetična krema, namenjena osebam, katerih koža je iritirana, občutljiva ter atopična. Allergika krema za veke je kozmetična krema, namenjena osebam, katerih koža je iritirana, občutljiva ter atopična.
440612 25053

Ocene in mnenja

Opis

Allergika krema za veke je kozmetična krema, namenjena osebam, katerih koža je iritirana, občutljiva ter atopična.

Kozmetična krema neguje kožo obraza ter predvsem predelov okoli oči. Kozmetična krema je dermatološko in oftalmološko preizkupena, zato je tudi ob stiku kozmetične kreme z očesno sluznico krema neiritirajoča. Izdelek ne vsebuje dišav, alergenih snovi, snovi, ki bi v stiku z očesno sluznico pekle ipd.

Obočesna krema vsebuje

- 10 % vlažilnega glicerina,

- alantoin ter bisabolol,

- vitamin E ali tokoferol

Krema vsebuje vsaj 30 % lipidov, ki jih predeli kože ob očesu nujno potrebujejo. Krema ne vsebuje alergenov, iritantov, nepotrebnih dodatkov, dišav, eteričnih olj, umetnih barvil in podobno.

Krema vsebuje tako imenovani proti iritirajoči kompleks, ki je sestavljen iz glicerina, alantoina, vitamina E ter bisabolola. Nekatere izmed naštetih sestavin izhajajo iz ekstraktov navadne kamilice - vsi izmed naštetih sestavin pa pripomorejo k regeneraciji ter inovativnemu pomirjanju obočesnih predelov kože. Da koža ob predelu očesa kozmetični izdelek dobro prenaša je bilo dermatološko dokazano.

Uporaba Allergika kreme za nego obočesnih predelov

Kremo lahko odmerite zelo natančno, saj je pakirana v obliki priročnega dispenzerja z natančno odmerno črpalko. Z enim pritiskom na površino odmernega ventila odmerite količino kreme, ki je primerna za nego obeh obočesnih predelov oziroma vek. Izdelek vmasirajte na površino kože na predele zgornje ter spodnje veke - poskrbite le, da kozmetični izdelek ne zaide v očesno sluznico, saj to lahko iritira očesno površino ter povzroči ščemenje.

Opisan postopek ponavljajte vsakodnevno, po potrebi tudi večkrat na dan, v kollikor so simptomi dermatoloških težav izraziti. Ko simptomi popustijo izdelek uporabljajte le še zjutraj in zvečr kot posebna dnevna rutina.

Izdelek uporabljajte le na nepoškodovani koži. V kolikor imate kakršne koli zdravstvene težave na predelu očesa, se o uporabi te kreme posvetujte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede