Aloe vera sok borovnica, 500 mL

Vitamini, minerali in antioksidanti, ki jih človeško telo nujno potrebuje. Vitamini, minerali in antioksidanti, ki jih človeško telo nujno potrebuje.
517356 910

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sokovi Aloe Vera Esi so edinstvena kombinacija celotnega hladno stisnjenega lista rastlin Aloe Vera brez aloina. Aloe Vera raste na bioloških rastiščih brez uporabe kemičnih pesticidov. Sokovi Aloe Vera Esi so edini na trgu s tremi certifikati kakovosti, kar zagotavlja izjemno kakovost izdelka.

Za aktivno in uspešno življenje človek nujno potrebuje vitamine, minerale in aminokisline. Sokovi Aloe Vera Esi so najpopolnejše naravno prehransko dopolnilo, saj so bogati z:

    * vitamini, minerali in antioksidanti, ki jih človeško telo nujno potrebuje,
    * aminokislinami, ki so sestavni del človeškega organizma
    * encimi, ki so sestavni del človeškega organizma
    * mukopolisaharidi, ki so bistvenega pomena za optimalno delovanje organizma,
    * proteini, ki zagotavljajo odlično hranilno vrednost.

Vsakodnevno pitje sokov Aloe Vera Esi pomembno blagodejno vpliva na vaš organizem, saj sokovi Aloe Vera Esi vsebujejo naravne učinkovine, ki so nujno potrebne za boljše življenje. Zaradi svojih sestavin lahko izboljša prebavo, kot antioksidant pa zagotavlja zaščito celic (On hold Botanicals). Zaradi hranilne vrednosti ga priporočamo kot dodatek k prehrani pri motnjah hranjenja ali kroničnih boleznih (On hold Botanicals).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kdaj ne smete biti čustveni ...
Nasprotno pa bodite stvarni in prav nič čustveni, če se otrok neprimerno vede. Na primer, če vaš petletnik s pudingom popacka vso mizo, mu recite z zelo mirnim glasom: "Hej, slaba odločitev. To pomeni, da danes ne moreš gledati svoje risanke. Upam, da se boš naslednjič bolje odločil."

Starši zlahka naredijo napako in oba odziva zamešajo, saj težavnemu vedenju običajno namenjajo veliko več pozornosti. Zelo čustveni postanejo, kadar je otrok kljubovalen ali jim para živce, kadar pa otrok naredi nekaj dobrega, prijaznega, velikodušnega ali ustvarjalnega, niso čustveni ali otrokovega dejanja sploh ne opazijo. Če se boste na izzivalno vedenje odzivali mirno, boste otroku pomagali, da bo tudi on ostal miren. Če pa vam bo pri otroku prekipelo, boste v nevarnosti, da boste sprožili primitivne, plazilske dele v njegovih možganih, s tem pa boste dolgoročno škodili razvoju njegovih socialnih možganov.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov