x
Vse kategorije
Alvera raztopina/tekočina za kontaktne leče, 350 mL
Alvera raztopina/tekočina za kontaktne leče, 350 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Alvera raztopina/tekočina za kontaktne leče, 350 mL

Proizvajalec: Iris
Alvera raztopina za kontaktne leč je izdelek, zasnovan in testiran posebej za uporabo v kombinaciji s silikonsko-hidrogelnimi lečami.
Cena: 18,60 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Alvera raztopina za kontaktne leč je izdelek, zasnovan in testiran posebej za uporabo v kombinaciji s silikonsko-hidrogelnimi lečami. Klinične študije so opravili z lečami iz tega materiala. Študija je pridobila odlične rezultate v smislu udobja nošenja silikonsko-hidrogelnih leč.

Nenehna uporaba kontaktnih leč lahko sčasoma povzroči draženje in iritacijo očesnega epitelija.

Da bi preprečili te neprijetne učinke, so v laboratorijih Alvera začeli raziskovati številne kurativne lastnosti Aloe Vere, s poudarkom na tem, kako močna je sposobnost rastline za zaščito in obnovo očesnega epitelija

Aloe Vera je rastlinska snov s številnimi koristnimi lastnostmi, saj zaščiti očesni epitelij tudi pred morebitnimi bakterijskimi okužbami in ultravijoličnimi žarki.

Po dolgoletnih raziskavah in razvoju so končno odkrili in precizno določili koncentracijo Aloe Vere, ki najbolje ščiti epitelijske celice roženice in zagotavlja najvišjo raven celične zaščite.

Uporaba kontaktnih leč lahko spremeni fiziologijo očesnega tkiva in ustvari medcelične prostore, kamor se lahko vrinejo tuji delci. Aloe Vera ustvarja film nad epitelijem, ki ščiti oko in preprečuje prehod teh škodljivih delcev, s čimer se zmanjša nevarnost draženja.

Uporaba Alvera raztopine

Uporabite po potrebi za hranjenje in hidratacijo leč in očesnega zrkla.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.