Anios zaščitna krema, 50 mL

<strong>Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu.</strong> Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu.
549801 14208

Ocene in mnenja

Opis

Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu (detergentov, topil).

Na čiste in suhe roke nanesemo nekoliko kreme (pribl. 1 mL). Kremo vtremo v celotno površino rok in nohtov. Pustimo posušiti.

Postopek zadošča za 3 ali 4 urno zaščito, glede na okolje, in vzdrži 5 do 6 umivanj rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Čustveno odzivanje na čutne dražljaje je lastnost vseh sesalcev. Bolje ko so razviti, močnejši je njihov čustveni odziv. Naravno in brez zadržkov izražajo npr. jezo, strah, radovednost, veselje in žalost, vendar živali teh odzivov še niso sposobne ozavestiti. Preobrat v razvoju čustev je nastal pred nekaj milijoni let, ko' so najbolj razviti sesalci (človečnjaki) opustili bivališča v krošnjah dreves in se začeli naseljevati v savanah, kjer so jim novi geološki in klimatski pogoji nudili boljše pogoje za preživetje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja