Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje, 5000 mL

<strong>Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav. <br></strong> Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
14063 14063
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosyme XL3 za encimatsko čiščenje predstavlja tekoče poliencimatsko sredstvo za dezinfekcijo ter učinkovito čiščenje medicinskih ter kirurških instrumentov in priprav.

0,5% raztopino izdelka uporabimo za ojačano čiščenje in dezinfekcijo medicinskih in kirurških instrumentov, medicinskih pripomočkov in endoskopske opreme. Uporabljamo jo lahko tudi za ultrazvočno čiščenje in sprotno zbiranje in namakanje kontaminiranih instrumentov. Za redčenje uporabimo vodovodno vodo. Čas učinkovanja mora biti najmanj 5 minut. Površino lahko po potrebi očistimo tudi s ščetko in jo na koncu pazljivo speremo. Pripravljena raztopina je obstoj na 24 ur.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Odvisnost od hrane je v naši kulturi zelo razširjena in bi jo bilo možno obvladati tudi tako, da se pretirano ješč človek odreče zlasti hrani, ki mu pomeni ugodje. Zlasti omejevanje sladkarij v prehrani je pomembna preizkušnja osebnostne zdržljivosti šolarjev in odraslih; s tem mislim zlasti na učenje samoobvladovanja, saj sta navajanje na potrpežljivost v stiski in odlaganje neposrednih zadovoljitev osnova delovnih navad.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja