Anioxy WS sprej s pršilom za peno, 1000 mL

<strong>Anioxy WS sprej s pršilom za peno je sporiciden razkuževalni sprej namenjen hitremu čiščenju ter splošnemu razkuževanju medicinskih pripomočkov ter površin vseh vrst.&nbsp; </strong> Anioxy WS sprej s pršilom za peno je sporiciden razkuževalni sprej namenjen hitremu čiščenju ter splošnemu razkuževanju medicinskih pripomočkov ter površin vseh vrst. 

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Anioxy WS sprej s pršilom za peno je sporiciden razkuževalni sprej namenjen hitremu čiščenju ter splošnemu razkuževanju medicinskih pripomočkov ter površin vseh vrst. 

Anioxy Spray Ws je pripravljena raztopina za čiščenje in sporocidno razkuževanje medicinskih pripomočkov in površin. Nanaša se s pršenjem in je ne spiramo. Ima široko protimikrobno delovanje, učinkuje tudi sporocidno na površinah medicinskih pripomočkov ali delovnih površinah. Ne vsebuje klora in ne pušča madežev po uporabi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi sicer se ne glede na starost lahko na določen okus hitro privadimo in postanemo zanj manj občutljivi. V okoljih (družinah, narodih), kjer npr. hrano začinijo oz. solijo močneje, postane za nevajene manj ali celo težje užitna. Prehrambene navade v otroštvu močno vplivajo na kasnejši izbor, zato naj se otrok že od malega uči okušati različno hrano, da se privadi specifičnim okusom, značilnim npr. za ribe, paradižnik, papriko. Sicer pa je primernost prehranjevanja v nekem okolju globoko genetsko pogojena in pravimo, da »zdrava hrana pritegne sama po sebi«.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov