Aromatrip Love leseni izparilnik za eterična olja – siv ali bel, 1 kos

Aromatrip Love leseni izparilnik za eterična olja uporabite za postopno izparevanje eteričnega olja in domačo aromaterapijo.
32815 32815

Ocene in mnenja

Opis

Aromatrip Love leseni izparilnik za eterična olja uporabite za postopno izparevanje eteričnega olja in domačo aromaterapijo.

Prednosti Aromatrip Love lesenega izparilnika za eterična olja

  • edinstvena kombinacija lesa in keramike
  • zanimiva popestritev prostora

Karakteristike izparilnika Aromatrip Love

Izparilnik zanimive oblike je izdelan iz lesa in v prostoru deluje kot zanimiva dekoracija. Z izrezanimi detajli v lesu bo privlačil številne poglede. Za vodo in eterično olje je zgoraj dodana lična keramična posodica. Manjša keramična posodica spodaj je namenjena čajni svečki, ki bo prijetno ogrela vodo z eteričnim oljem.

Izparilnik je najbolj enostaven pripomoček, če si želite doma zagotoviti aromaterapijo z vašimi najljubšimi eteričnimi olji. S počasnim izparevanjem boste dosegli omamno sproščujoč vonj v celotnem prostoru.

Dimenzije izparilnika (d x š x v): 10x10x12 cm.

Uporaba izparilnika

Izparilnik postavite na ravno podlago, ki naj ne prevaja toplote. Posodico napolnite z vodo in vanjo kanite od pet do osem kapljic eteričnega olja. Spodaj prižgite svečko, ki je prižgane ne puščajte brez nadzora. Svečka naj ne bo previsoka, da ne pride do pregrevanja vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov