AsthePlex pri telesni izčrpanosti, 30 kapsul

<p>AsthePlex prehranski dodatek v obliki kapsul vsebuje železo in je namenjen izčrpanim ljudem, ki potrebujejo nekaj, kar bo dvignilo njihovo energijo na najvi&scaron;jo možno raven.</p>

AsthePlex prehranski dodatek v obliki kapsul vsebuje železo in je namenjen izčrpanim ljudem, ki potrebujejo nekaj, kar bo dvignilo njihovo energijo na najvišjo možno raven.

496499 27483

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

AsthePlex prehranski dodatek v obliki kapsul je namenjen izčrpanim ljudem, ki potrebujejo nekaj, kar bo dvignilo njihovo energijo na najvišjo možno raven.

Železo prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti in prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

AsthePlex prehranski dodatek je pripravljen iz amino kislin - osnovnih gradnikov številnih sistemov v človeškem organizmu ter osnovnih sestavnih delov proteinskih makromolekul.

AsthePlex prehranski dodatek vsebuje kar 22 različnih aminokislin, ki pripomorejo k normalizaciji človeškega organizma ter izboljšanju počutja ter regeneraciji energijskih zalog.

AsthePlex vsebuje tudi organsko železo, ki posredno preko povečane proizvodnje eritrocitov pripomore k izboljšani oksigenaciji mišičnih tkiv.

Jemanje AsthePlex prehranskega dodatka

Vzemite 1 do 3 tablete dopolnila preko celotnega dne - vedno s kozarcem vode. Jemljite vsaj 30 dni, nakar lahko po določenem času kuro zopet ponovite.

Priloge

Dodatni opis

Amino kisline so specifične molekule, ki so poglavitne za preživetje človeškega organizma - brez amino kislin življenje preprosto ne bi bilo več mogoče. Amino kislina vstopa v vse pomembne procese, ki so osnova za preživetje vsake celice organzma. 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja