Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer, 15 mL

<strong>Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek. <br></strong> Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek.
8516 8516

Ocene in mnenja

Opis

Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek.

Prevladujoči instant bronzerji, ki so pomembne sestavine tega inovativnega bronzerja zagotavljajo naravno temne barve, prisoten pa je tudi kasneje viden bronzer DHA za daljšo ter bolj obstojno zlato barvo.

Kozmetični bronzer tako vsebuje koktail snovi, ki kožo obraza negujejo, med drugim vsebuje tudi absint ekstrakt, ki deluje globoko ter predvsem daljnoročno.

Izdelek vsebuje kar 45 neusmiljeno temnih bronzerjev, ki predstavljajo ultimativno mešanico porjavitveni agensov, ki pripomore k doseganju zaželjene intenzivno rjave barve.

Koktail za nego kože: predstavlja mešanico številnih vitaminov ter drugih mineralnih snovi, ki pripomorejo k varovanju kože ter k hidraciji le-te.

Australian Deviously Black vsebuje koncentrirane sestavine za popolno ter globinsko nego kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Mravlinčenje

Izraz mravljinčenje uporabljamo za pekoče in pikajoče občutke, pa tudi omrtvičenje, ki se občasno pojavijo v različnih predelih telesa, najpogosteje v udih in na obrazu, lahko pa kjerkoli na telesu. Kadar se pojavi kot posledica pritiska na živec ali arterijo, ki živec prehranjuje (npr. pri sedenju s prekrižanimi nogami), uporabljamo tudi izraz -zaspani ud«,
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja