Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer, 250 mL

<strong>Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek. <br></strong> Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek.
918237 8502

Ocene in mnenja

Opis

Australian Deviously Black 45x izredno temen bronzer je namenjen vsem, ki bi želeli resnično divjo obarvanost in res temen odtenek.

Prevladujoči instant bronzerji, ki so pomembne sestavine tega inovativnega bronzerja zagotavljajo naravno temne barve, prisoten pa je tudi kasneje viden bronzer DHA za daljšo ter bolj obstojno zlato barvo.

Kozmetični bronzer tako vsebuje koktail snovi, ki kožo obraza negujejo, med drugim vsebuje tudi absint ekstrakt, ki deluje globoko ter predvsem daljnoročno.

Izdelek vsebuje kar 45 neusmiljeno temnih bronzerjev, ki predstavljajo ultimativno mešanico porjavitveni agensov, ki pripomore k doseganju zaželjene intenzivno rjave barve.

Koktail za nego kože: predstavlja mešanico številnih vitaminov ter drugih mineralnih snovi, ki pripomorejo k varovanju kože ter k hidraciji le-te.

Australian Deviously Black vsebuje koncentrirane sestavine za popolno ter globinsko nego kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Ustvarjalno-umetnostne terapije so učinkovite pri lajšanju bolečinskih težav in bolečin, ki so posledica najrazličnejših psihičnih težav, in sicer vsakodnevnih, kot so glavoboli, migrene, motnje hranjenja in prebavne motnje, ali globoko zakoreninjenih psihičnih travm, kot so bipolarna motnja, obsesije, fobije in zasvojenost.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja