x
Vse kategorije
Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon, 250 mL
Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon, 250 mL

Proizvajalec: Australian Gold
Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon je povsem naraven losjon za namene temne porjavelosti.
Cena: 28,10 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkalosjon, losjon

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Hardcore Black bronzing losjon je povsem naraven losjon za namene temne porjavelosti.

Z losjonom Australian Gold Hardcore Black nanesete kar 30 različnih naravnih bronzerjev, vitaminov, ki so namenjene negovanju ter zaščiti kože telesa ter eteričnih olj, ki omogočajo dolgoročno porjavitev ter prijeten vonj.

30 različnih naravnih bronzerjev omogoča kratkotrajno ter kasneje tudi zapoznelo porjavitev. Je kombinacija instant - takoj delujočih ter dodatno z zamikom delujočih bronzerjev, ki imajo namen dosegati čim daljšo ter hitro porjavitev, ki bi bila ob enem tudi zelo obstojna.

Izdelku je dodano tudi konopljino olje, ki je namenjeno intenzivni negi površine kože, regeneraciji ter globinski hidraciji površine dermisa.

Ob prijetni ter zagoreli koži boste v središču pozornosti. Vaša predanost prijetnemu ter poželjivemu pogledu zagorele kože ne bo tako nikoli dvomljiva.

Izdelek uporabite po potrebi, nanesite na površino kože ter enakomerno razmažite, da bo učinek bronzerjev kar se da enakomeren.

Priloge

Ali ste vedeli

Debelost

Se je prekomerni telesni teži mogoče izogniti?
Kdor se zdravo prehranjuje in se v zadostni meri giba, ohranja svojo normalno telesno težo.

V veliko pomoč je tudi duševna uravnovešenost - tako lahko stres ali frustracije omilimo, saj se pri veliko ljudeh pojavi povečanje telesne teže ravno zaradi teh dejavnikov.

Ukrepe, kako se izogniti prekomerni telesni teži, je treba izoblikovati že v mladosti. Pomembna dejavnika sta družinsko okolje in odnos družine do hrane in prehrambnih izdelkov, saj ti vplivajo na prehrambne navade otroka. Zelo pomembno je, da imate skupne redne obroke, med katerimi naj bo vedno na razpolago dovolj svežih in zdravih jedi. Otrokom je treba razložiti, zakaj je sadje zdravo in zakaj se ga lahko neomejeno je, medtem ko se sladkarije lahko uživajo le v omejenih količinah. Kako so starši živeli, preden so dobili otroke, se bo na otrocih odražalo v načinu prehranjevanja. Eden ključnih dejavnikov predstavlja reden urnik prehranjevanja. Predvsem v družinah, kjer so družinski člani večinoma prekomerno težki, je  prekomerna telesna teža povezana z genetičnimi predpostavkami, zato je pomembno, da se otrokom že zgodaj razloži, kako lahko s svojimi prehrambnimi navadami in obnašanjem vplivajo na svojo težo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkalosjon, losjon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.