Australian gold Soothing Aloe after sun gel, 237 mL

<strong>S pomočjo Australian gold Soothing Aloe after sun gela si že po prvem dnevu na soncu privoščite sprostitev in osvežitev. </strong> S pomočjo Australian gold Soothing Aloe after sun gela si že po prvem dnevu na soncu privoščite sprostitev in osvežitev.
524115 6254

Ocene in mnenja

Opis

S pomočjo Australian gold Soothing Aloe after sun gela si že po prvem dnevu na soncu privoščite sprostitev in osvežitev.

Australian gold Soothing Aloe after sun gel ima takojšen hladilni učinek in kožo pomiri. Gel tako omogoča enostaven nanos, vlažilne in hranilne sestavine pa se hitro vpijejo.

Australian gold Soothing Aloe after sun gel ne vsebuje oljnih komponent, hitro deluje na površini ter prinese temeljito olajšanje v času po sončenju ali izpostavitvi vročemu vremenu.

Aloe after sun gel vsebuje le naravne ekstrakte ter druge sestavine, ki kožo vašegatelesa temeljito regenerira, kožo vašega telesa pa navlaži ter prijetno zgladi. Izdelek se lahko uporablja tudi na predelih zelo občutljive kože (ne na sluznicah) ter se lahko uporabi kot prijeten dnevni vlažilec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ker v tem čustvenem stanju prevladujejo počasnost, negotovost in strah, mu zmanjka poguma, ki bi ga spodbudil k odločitvi, ni pa niti dovolj motiviran za začetek dejavnosti, saj prevladujejo čustva, ki zabrišejo motivacijo. Kadar pravimo, da ga je »premalo v hlačah«, ima taka ocena posmehljiv podton in kaže na naše nerazumevanje šolarjevih stisk. To pa še ne pomeni, da ga moramo pomilovati, saj se že sam sebi dovolj smili in bi ga s tem potisnili v še hujši zastoj.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov