Avene Hydrance optimale UV SPF30 bogata krema, 40 mL

Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov. Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov.
804568 4480

Ocene in mnenja

Opis

 
Avene Hydrance optimale UV SPF30 bogata krema je krema z zaščitnim faktorjem 30 proti UVA in UVB žarkom, namenjena suhi in zelo suhi koži.
 
Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov. Vsebuje antioksidant (Pre-Tokoferil), ki ščiti kožo pred prostimi radikali.
 
Originalna bogata formula z Avene termalno vodo in lipomucini omogoča enakomerno razporejanje termalne vode in lipidnih sestavin, ki z medsebojnim povezovanjem površinskih celic kože, ponovno zgradijo učinkovito zaščito in preprečijo dehidracijo. 
Rezultat je boljše zadrževanje vode v koži, rekonstrukcija in stabilizacija hidrolipidnega sloja ter zaščita proti dehidraciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dopustiti ljubezen

Ali in v kakšnem obsegu lahko nekdo to tveganje prevzame nase, je odvisno od globoko zakoreninjenih vzorcev, ki so bili v svojih osnovnih potezah določeni že v otroštvu. Otroci, ki so ljubljeni in sprejeti, razvijejo neke vrste preveliko zaupanje v povezanost in zveze, celo tisti, ki niso odrasli v klasičnem intaktnem svetu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede