A.Vogel Kelp tablete, 120 tablet

Tablete Kelp podjetja Alfred Vogel so prehransko dopolnilo proizvedeno iz naravnih rjavih morskih alg. Tablete Kelp podjetja Alfred Vogel so prehransko dopolnilo proizvedeno iz naravnih rjavih morskih alg.
460265 21210

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Tablete Kelp podjetja Alfred Vogel so prehransko dopolnilo proizvedeno iz naravnih rjavih morskih alg. Prehransko dopolnilo je bogato z jodom, jod pa je precej pomemben mikroelement, za uravnano delovanje telesnega razvoja in rasti. Pomemben je predvsem za normalno delovanje ščitnične žleze - pomaga namreč pri tvorbi dveh za telo zelo pomembnih sestavin - tiroksin in trijodtironin.

Jod je potreben za normalno delovanje žleze ščitnice. Ljudje zaužijejo premalo joda, uživanje jodirane soli pa je pripomoglo k zmanjšanju pojava golšavosti.

Prednosti tablet Kelp A.Vogel:

narejene so iz alg, ki rastejo v najčistejših predelih Tihega oceana
obogatene z elementom jod, ki pomaga pri vzdrževanju normalnega delovanja ščitnice

Sestava A.Vogel kepl tablet:

celuloza (polnilo), prah iz rjave alge Macrocystispyrifera (15 %), koruzni škrob, modificiran škrob, sojina moka (razmaščena in očiščena) ter hidrogenirano olje iz semen bombaževca.

Navodilo za uporabo:

Odrasli in otroci, ki naj bodo starejši od 11 let: zaužijte po tri tablete na dan (150 µg joda), kar ustreza priporočenemu dnevnemu odmerku.

Pomni:
Običajno potrebo organizma po jodu (150–200 µg na dan) zadostimo že s prehrano (še posebej z ribami) in jodirano kuhinjsko soljo.

Splošno: Tiroksin in trijodtironin uravnavata same metabolične procese ter procese presnove, pomembna pa sta tudi pri uravnavanjju telesne temperature.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja