Ayurvedsko dopolnilo Haridra - Turmeric, 60 tablet

<p>Kurkuma je naravno, varno in učinkovito tradicionalno zeli&scaron;če.</p>

Kurkuma je naravno, varno in učinkovito tradicionalno zelišče.

587290 5652

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kurkuma je naravno, varno in učinkovito tradicionalno zelišče.

Tumeric je izraz, ki v jeziku hindi označuje rastlino (Curcuma longa L.), katere korenine v ajurvedski kulturi uporabljajo že več stoletij, in sicer za pripravo številnih preparatov.

Sestavine Turmeric dopolnila

suhi izvleček korenike kurkume (Curcuma longa L.); emulgator: mikrokristalna celuloza; gostili: kalcijev fosfat, inulin; sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat.

Priporočen dnevni odmerek:
2 tableti dvakrat na dan z mlačnim napitkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Razdražljivo črevo

Sindrom razdražljivega črevesa je motnja gibljivosti celotne prebavne cevi. Za sindrom je značilna trebušna bolečina, povezana z iztrebljanjem ali z bolečinami pri iztrebljanju. Prisotne pa so tudi spremembe iztrebljanja, napihovanje'in napenjanje po trebuhu ter nezadostno iztrebljanje in sluz v blatu. Pri bolnikih so prebavila zelo občutljiva na številne dražljaje (stres, prehrana, zdravila, hormoni), ki lahko povzročijo boleče krčenje prebavil. Bolniki se svojih simptomov zavedajo, jih resno ocenjujejo, zaradi njih pa so prizadeti in zaskrbljeni. Bolezen uvrščamo med psihosomatske motnje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ayurveda Ayurveda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja