Ayurvedsko dopolnilo Shallaki, 60 tablet

Shallaki tablete se priporočajo v prehrani vegetarijancev. Shallaki tablete se priporočajo v prehrani vegetarijancev.
902721 15817

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Shallaki ayurvedsko dopolnilo se priporoča kot dopolnilo v vsakodnevni prehrani, primerno tudi za uživanje vegetarijancev.

Smola preparata Shallaki (Boswellia serrata Roxb.) vsebuje bosvelično kislino.

Za boljši učinek priporočamo sočasno uporabo izdelkov Shallaki in Rheumabi.

Sestavine Shallaki dopolnila

prah shallakijeve smole (Boswellia serrata Roxb.); emulgator: mikrokristalna celuloza; gostili: kalcijev fosfat, inulin; sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat.

Priporočen dnevni odmerek Shallaki dopolnila

2 tableti dvakrat dnevno, najbolje na prazen želodec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V mladosmiških letih sta še dopustna neodločnost in nihanje med dvema ali več možnostmi (ambivalenca), kasneje takšno nihanje opredeljujemo kot osebnostno nezrelost. Nezrel odrasel se upira odgovornosti in s tem razmejitvi med seboj in drugimi. Raje se umakne v obrambno vedenje, kjer je meja zabrisana, vendar so tudi izbrani cilji napačni in naloge nedokončane. Tak umik oz. beg pred resnico in pred seboj je pri odraslih tudi znak neodgovornosti. Umik v obrambne mehanizme lahko postane pri čustveno preobčutljivih (ranljivih) in nepotrpežljivih mladostnikih njihov življenjski slog, ki polje dogajanja zabriše do neprepoznavnosti. Da bi ne zabredel v resnejše življenjske težave, naj ga ozaveščeni odrasli opozarjajo na ozaveščenost njegovih posegov v neko dogajanje in na posredovanje jasnih odgovorov glede opravljenih posegov. Pri tem naj pazijo, da pri odgovorih uporablja jezik odgovornosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ayurveda Ayurveda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja