Bach jesensko resje (Heather) esenca kapljice, 20 mL

Bach jesensko resje (Heather) esenca kapljice vas popeljejo od izrazite preobremenjenosti vašega organizma pa vse do popolne igrivosti in posledično ponoven razposajenosti. Bach jesensko resje (Heather) esenca kapljice vas popeljejo od izrazite preobremenjenosti vašega organizma pa vse do popolne igrivosti in posledično ponoven razposajenosti.
923982 29450

Ocene in mnenja

Opis

Bach jesensko resje (Heather) esenca kapljice vas popeljejo od izrazite preobremenjenosti vašega organizma pa vse do popolne igrivosti in posledično ponoven razposajenosti.

Za koga je Bachova esenca primerna?

Predvsem za osebe, ki vedno potrebujejo družbo, ni pa zelo pomembno čigavo. Venomer tovrstna oseba čuti, da je potrebno vse svoje izkušnje in misli deliti z drugimi osebami. Občutje ko to ni mogoče je izredno neprijetno.

Osebe, ki potrebujejo kapljice jesenske rese so ponavadi izrazito nesrečne, če so same, pa čeravno le za krajši čas.

Izdelek je primeren za vse tiste osebe, ki nujno potrebujejo družbo in se želijo venomer pogovarjati. Največja neprijetnost je za tovrstne osebe pomanjkanje pozornosti, pri čemer se počutijo izredno osamljene.

Uporaba Bachovih kapljic

Dnevno vzemite po 2 kapljici bachovega pripravka ter ga kanite neposredno na površino jezika ali pa raztopino bachovih kapljic nakapajte v nesladkano tekočino oziroma v kozarec vode.

Bachove kapljice zaužijte samoiniciativno in po potrebi.

Bachove kapljice lahko pripravite tudi sami

Tako pripravljena raztopina je uporabna dlje časa (vsaj tri tedne), priporočamo, da kombinirate največ 7 esenc in testirate, katera izmed možnih kombinacij vam nabolje ustreza.

Postopek priprave Bachovih kapljic
Pripravite si čisto 30 mL stekleničko, za pripravo raztopine iz kombinacije Bachovih cvetov.

V stekleničko nakapajte po 2 kapljici željenih Bachovih kapljic (izberite največ 7 različnih).

Vsebini mešanice kapljic dodajte mineralno vodo, nakar dodajte še konzervirno sredstvo, za daljšo obstojnost pripravka, ki je kar sadni kis oziroma alkoholni napitek (npr. konjak).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A. Nelson A. Nelson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov