x
Vse kategorije
Bach Clematis Srobot bachova esenca v kapljicah, 20 mL
Bach Clematis Srobot bachova esenca v kapljicah, 20 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bach Clematis Srobot bachova esenca v kapljicah, 20 mL

Proizvajalec: A. Nelson
Srobot bachova esenca v kapljicah je namenjena za vse tiste, ki prepogosto bežijo v svet domišljije, pa bi lahko le-to  uporabili v vsakdanjem življenju.
Cena: 12,80 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Srobot bachova esenca v kapljicah je namenjena za vse tiste, ki prepogosto bežijo v svet domišljije, pa bi lahko le-to uporabili v vsakdanjem življenju.

Srobot bachova esenca v kapljicah je namenjena vsem tistim osebam, ki so v vsakdanjem življenju malo zasanjani oziroma niso nikoli z mislimi "pri sebi". Ni dneva, ki bi bil za tovrsten tip osebnosti nekaj posebnega, noben dan ni takšen, da bi uresničili svoje cilje in se aktivno lotili problemov, ki jih težijo.

Srobot bachova esenca v kapljicah je primerna za vse tiste, ki nesrečno čakajo na srečno ljubezen, ne naredijo pa veliko na tem področju, da bi jih ta ljubezen dejansko doletela.
Podobno je v času bolezni, ko naredijo premalo ali nič, da bi ozdraveli.

Srobot bachova esenca v kapljicah je Bachova esenca narejena iz naravne izvirske vode ter divje rastoče rastline. Narejeno v sodelovanju z naravo. Izdelava tovrstne Bachove esence poteka po navodilih Edwarda Bacha - začetnika terapije z bachovimi cvetovi.

Uporaba Bachovih kapljic

Dnevno vzemite po 2 kapljici bachovega pripravka ter ga kanite neposredno na površino jezika ali pa raztopino bachovih kapljic nakapajte v nesladkano tekočino oziroma v kozarec vode.
Bachove kapljice zaužijte samoiniciativno in po potrebi.

Bachove kapljice lahko pripravite tudi sami

Tako pripravljena raztopina je uporabna dlje časa (vsaj tri tedne), priporočamo, da kombinirate največ 7 esenc in testirate, katera izmed možnih kombinacij vam nabolje ustreza.

Postopek priprave Bachovih kapljic
Pripravite si čisto 30 mL stekleničko, za pripravo raztopine iz kombinacije Bachovih cvetov.

V stekleničko nakapajte po 2 kapljici željenih Bachovih kapljic (izberite največ 7 različnih).

Vsebini mešanice kapljic dodajte mineralno vodo, nakar dodajte še konzervirno sredstvo, za daljšo obstojnost pripravka, ki je kar sadni kis oziroma alkoholni napitek (npr. konjak).

Uporaba tovrstnih Bachovih kapljic

Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice in sicer najmanj 4 krat na dan.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Hahnemanovo pismo bolniku

Popotnica za leto 2016 naj bo danes še kako aktualno pismo utemeljitelja homeopatije dr. Hahnemana bolniku, iz katerega vam v nadaljevanju navajamo nekaj odsekov: “Človek ni ustvarjen za prenaporno delo, ne more izčrpati svojih zmožnosti... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.