Baj baj hišni odganjalec škodljivcev LS-919

Baj baj hišni odganjalec škodljivcev je univerzalna naprava namenjena odganajanju širokega spektra škodljivcev znotraj vaših prostorov. Baj baj hišni odganjalec škodljivcev je univerzalna naprava namenjena odganajanju širokega spektra škodljivcev znotraj vaših prostorov.
472999 20976

Ocene in mnenja

Opis

Baj baj hišni odganjalec škodljivcev je univerzalna naprava namenjena odganajanju širokega spektra škodljivcev znotraj vaših prostorov.
Naprave so narejene na principu visokofrekvenčnega valovanja zvoka, ki je našim ušesom neslišen, deluje pa predvsem na živčni sistem škodljivca in ob en em onemogoli njegovo komuniciranje,

Varnost

Izdelek je popolnoma varen v prostorih, kjer biva človek. Izdelek je moteč za nekatere redke vrste hišnih ljubljenčkov - hrčki, morski prašički, kunci…

Naprava je primerna za odganjanje glodalcev (miši, podgane, polhe, kune, veverice), hrošče, netopirje in večino plazečih in letečih insektov (bolhe, klope, mravlje, pajke).

Uporaba naprave Baj Baj

Napravo uporabljamo predvsem v naštetih prostorih - kot naprimer: stanovanjski objekti, kleti, gostinski objekti, skladišče, koče in drugi prostori, kjer ne želite, da se škodljivci nenadzorovano kopičijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Matura d.o.o Matura d.o.o
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede