Hyabak Protector kapljice za oči, 5 mL

Za vlaženje in nego očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim.<br> Za vlaženje in nego očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim.
460168 21122

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

HYABAK Protector so kapljice za oči s trojnim delovanjem, saj vsebujejo hialuronsko kislino (za vlaženje in lubrikacijo) ter aktinokinol (ščiti pred UV žarki), hipoosmolarnost kapljic za oko YABAK Protector pa poskrbi za osmozno zaščito epitelijskih celic roženice.


HYABAK Protector priporočamo:

-    Za vlaženje in nego očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim, onesnaženost, prah, suh zrak, klimatiziran zrak, potovanje z letalom ali daljše delo pred računalniškim zaslonom.
Uporabniki kontaktnih leč ga lahko uporabijo za vlaženje in lubrikacijo leč, kar olajša vstavljanje ter odstranjevanje leč in takojšen občutek udobja pri celodnevni uporabi leč.

Inovativni sistem kapalne plastenke ABAK omogoča, da kapljice za oči HYABAK Protector ne vsebujejo konzervansov, zato jih je mogoče uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Poleg tega ima odsotnost konzervansov ugoden vpliv na očesno tkivo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Diabetična retinopatija!

Po besedah asist. dr. Mojce Urbančič iz Očesne klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani je diabetična retinopatija najpogostejši pozni zaplet sladkorne bolezni. Je glavni vzrok slepote...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thea Thea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja