x
Vse kategorije
Hyabak Protector kapljice za oči, 5 mL
Hyabak Protector kapljice za oči, 5 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hyabak Protector kapljice za oči, 5 mL

Proizvajalec: Thea
Za vlaženje in nego očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim.
Cena: 10,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka kapljice za oči, kapljice za oči, kapljice

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

HYABAK Protector so kapljice za oči s trojnim delovanjem, saj vsebujejo hialuronsko kislino (za vlaženje in lubrikacijo) ter aktinokinol (ščiti pred UV žarki), hipoosmolarnost kapljic za oko YABAK Protector pa poskrbi za osmozno zaščito epitelijskih celic roženice.


HYABAK Protector priporočamo:

-    Za vlaženje in nego očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim, onesnaženost, prah, suh zrak, klimatiziran zrak, potovanje z letalom ali daljše delo pred računalniškim zaslonom.
Uporabniki kontaktnih leč ga lahko uporabijo za vlaženje in lubrikacijo leč, kar olajša vstavljanje ter odstranjevanje leč in takojšen občutek udobja pri celodnevni uporabi leč.

Inovativni sistem kapalne plastenke ABAK omogoča, da kapljice za oči HYABAK Protector ne vsebujejo konzervansov, zato jih je mogoče uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Poleg tega ima odsotnost konzervansov ugoden vpliv na očesno tkivo.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Zdravje oči in COVID-19!

Pomen vzdrževanja zdravja oči v Luči epidemije COVID19 življenjski slog in dejavniki, ki vplivajo na zdravje oči. Vzdrževanje zdravja oči predstavlja širši aspekt celovite higiene očesnih vek in področja okoli oči kot tudi zaščite in vlaženja... preberi več...

Diabetična retinopatija!

Po besedah asist. dr. Mojce Urbančič iz Očesne klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani je diabetična retinopatija najpogostejši pozni zaplet sladkorne bolezni. Je glavni vzrok slepote med delovno aktivno populacijo v razvitih državah.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka kapljice za oči, kapljice za oči, kapljice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.