Bayer Contour next testni lističi, 50 lističev

Bayer Contour next so testni lističi, ki omogočajo delovanje na temelju inovativne tehnologije, ki vzorec krvi preizkusi kar sedemkrat in tako ponuja izjemno natančne rezultate. Bayer Contour next so testni lističi, ki omogočajo delovanje na temelju inovativne tehnologije, ki vzorec krvi preizkusi kar sedemkrat in tako ponuja izjemno natančne rezultate.
478237#50 19331

Ocene in mnenja

Opis

Testni lističi Contour next skupaj z merilnikom glukoze v krvi Contour XT omogočajo enostavno, hitro in natančno merjenje glukoze v krvi.

Bayer Contour merilec XT in testni lističi Contour

Bayer predstavlja nov nadzorni sistem za merjenje glukoze v krvi. Ta zagotavlja izredno natančnost z zanesljivimi rezultati, medtem ko ostaja preprost in enostaven za uporabo.

Nova inovativna tehnologija ocenjuje en vzorec sedemkrat - za izboljšano natančnost in tehnologijo odpravljanja morebitnih napak. To je ključni element za ljudi s sladkorno boleznijo, saj lahko nepravilni rezultati merjenja, ki so netočni, privedejo do nepravilnega odmerka.

Ljudje s sladkorno boleznijo in njihovi skrbniki se morajo zanesti na merilce glukoze v krvi, da bi jim pomagali pri obvladovanju stanja sladkorne bolezni. Boljše samoupravljanje je ključni cilj za bolnike s sladkorno boleznijo, kar ta naprava omogoča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V študiji 20.000 žensk in moških so raziskovalci s kalifornijske Univerze Loma Linda ugotovili, da so imeli tisti, ki so na dan popili vsaj 5 kozarcev vode, znatno nižje tveganje za srčni infarkt kot tisti, ki so se odžejali s kavo, pomarančnim sokom in drugimi pijačami.

Zakaj? Voda se hitro vsrka v krvni obtok, ohranja kri razredčeno,zato se manj verjetno tvorijo strdki, ki ogrožajo srce. Raziskovalci pravijo, da moramo druge tekočine prebaviti, ob tem pa srkamo tekočino iz krvnega obtoka, kri se zgosti in tveganje za strd ke se poveča.

Ali dobite dovolj vode? Po 60. letu se ne zanašajmo na občutek žeje, pravi dietetičarka Susan Moores. »Občutek za žejo se zrnanjša,« pravi. »Morda pijete tudi manj vode, da boste imeli manj težav z uriniranjem, kot so stresna inkontinenca pri ženskah ali težave s prostato pri moških.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bayer Bayer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja