x
Vse kategorije
Bayer Contour next testni lističi, 50 lističev
Bayer Contour next testni lističi, 50 lističev
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bayer Contour next testni lističi, 50 lističev

Proizvajalec: Bayer
Bayer Contour next so testni lističi, ki omogočajo delovanje na temelju inovativne tehnologije, ki vzorec krvi preizkusi kar sedemkrat in tako ponuja izjemno natančne rezultate.
Cena: 30,22 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka testni lističi

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Testni lističi Contour next skupaj z merilnikom glukoze v krvi Contour XT omogočajo enostavno, hitro in natančno merjenje glukoze v krvi.

Bayer Contour merilec XT in testni lističi Contour

Bayer predstavlja nov nadzorni sistem za merjenje glukoze v krvi. Ta zagotavlja izredno natančnost z zanesljivimi rezultati, medtem ko ostaja preprost in enostaven za uporabo.

Nova inovativna tehnologija ocenjuje en vzorec sedemkrat - za izboljšano natančnost in tehnologijo odpravljanja morebitnih napak. To je ključni element za ljudi s sladkorno boleznijo, saj lahko nepravilni rezultati merjenja, ki so netočni, privedejo do nepravilnega odmerka.

Ljudje s sladkorno boleznijo in njihovi skrbniki se morajo zanesti na merilce glukoze v krvi, da bi jim pomagali pri obvladovanju stanja sladkorne bolezni. Boljše samoupravljanje je ključni cilj za bolnike s sladkorno boleznijo, kar ta naprava omogoča.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V študiji 20.000 žensk in moških so raziskovalci s kalifornijske Univerze Loma Linda ugotovili, da so imeli tisti, ki so na dan popili vsaj 5 kozarcev vode, znatno nižje tveganje za srčni infarkt kot tisti, ki so se odžejali s kavo, pomarančnim sokom in drugimi pijačami.

Zakaj? Voda se hitro vsrka v krvni obtok, ohranja kri razredčeno,zato se manj verjetno tvorijo strdki, ki ogrožajo srce. Raziskovalci pravijo, da moramo druge tekočine prebaviti, ob tem pa srkamo tekočino iz krvnega obtoka, kri se zgosti in tveganje za strd ke se poveča.

Ali dobite dovolj vode? Po 60. letu se ne zanašajmo na občutek žeje, pravi dietetičarka Susan Moores. »Občutek za žejo se zrnanjša,« pravi. »Morda pijete tudi manj vode, da boste imeli manj težav z uriniranjem, kot so stresna inkontinenca pri ženskah ali težave s prostato pri moških.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Kaj morate vedeti o testnih lističih za glukozo?

Testni listič je šibkejši člen sistema za merjenje vrednosti glukoze v krvi, ki ga sestavljata merilnik in testni listič. Na listič je nanesen encim, ki je naravnega izvora in ga pridobivajo iz gliv ali z uporabo rekombinantnih tehnik. Je biološki... preberi več...

Vplivi na točnost rezultatov meritev z merilniki glukoze v krvi!

Samokontrola omogoča preverjanje ravni glukoze v krvi in je ključna za učinkovito vodenje sladkorne bolezni. Nepogrešljiva je pri zdravljenju sladkorne bolezni tipa 1 in tipa 2 z inzulinom, pomembne prednosti pa prinaša tudi ljudem s sladkorno... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Contour NEXT ONE merilnik glukoze, 1 set

9,40 €

Vitex Agnus Castus (konopljika), 60 kapsul

18,95 €

Microlet barvne lancete, 25 kom

2,68 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka testni lističi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.