BeautyCase šampon za mladičke, 250 mL

BeautyCase šampon za mladičke je primeren za nego mladičev in manjših hišnih ljubljencev. BeautyCase šampon za mladičke je primeren za nego mladičev in manjših hišnih ljubljencev.
25874 25874

Ocene in mnenja

Opis

BeautyCase šampon za mladičke je primeren za nego mladičev in manjših hišnih ljubljencev.

BeautyCase šampon za mladičke spada v ekskluzivno linijo lepotnih kozmetičnih izdelkov, ki so narejeni predvsem za nego hišnih ljubljenčkov.

BeautyCase šampon za mladičke je posebej obogaten z beljakovinami iz medu, je še posebej nežen do kože in dlake mladičev, formulacija BeautyCase šampona pa je posebej zasnovana za občutljiv tip kože, z namenom, da ne povzroča alergij, nadalnjega draženja - pomirja razdraženo kožo.

V primerjavi z ostalimi šamponi je BeautyCase šampon za mladičke še posebej nežen do sluznice - predvsem očesne in ne povzroča neprijetnega pekočega občutka. Tveganje za draženje oči je minimizirano.

BeautyCase šampon za mladičke je  v veliko zadovoljstvo tako vas, kakor tudi vašega hišnega ljubljenčka.

Uporaba BeautyCase šampona za mladička

Šampon nanesite na dlako ter nežno ter počasi spenite, da šampon deluje na dlako in kožo.

O kozmetični liniji za hišne ljubljence BeautyCase

Podjetje Silc SPa iz Italije je pomislilo tudi na živalski program in negovanje hišnih ljubljencev, ki lahko predstavljajo pomebnega družinskega člana. Ker želimo, da je higiena zagotovljena pa je smiselno redno uporabljati izdelke BeautyCase.

Izdelki nove blagovne znamke BeautyCase, so odlična izbira in rešitev, za vsakodnevno nego vaših malih hišnih ljubljenčkov. V veliko zadovoljstvo vašega hišnega ljubljenčka.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja