Belinal Skin, 30 kapsul

<p><strong>Belinal Skin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček lesa bele jelke in vitamini A, niacin, riboflavin, pantotenska kislina, C, biotin in cink.<br /></strong></p>

Belinal Skin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček lesa bele jelke in vitamini A, niacin, riboflavin, pantotenska kislina, C, biotin in cink.

2022-04-10 23,52 €
532215 23225

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KOŽA, LASJE

Belinal Skin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček lesa bele jelke in vitamini A, niacin, riboflavin, pantotenska kislina, C, biotin in cink.

Belinal Skin je kombinacija navadnega Belinal prehranskega dopolnila ter snovi, ki so nujne za lepoto celic obraza ter telesa.

Belinal skin vsebuje tudi vitamine A, riboflavin in niacin, ki prispevajo k ohranjanju lepe kože, biotin in cink, ki prispevata k ohranjanju lepe kože in las, ter vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Pantotenska kislina skrbi za rast in regeneracijo tkiv.

Belinal Skin priporočamo

za krepitev imunske odpornosti kože pred škodljivimi vplivi ter za zagotavljanje potrebnih mikrohranil za dnevno nego in mladosten videz kože preko krvnega obtoka.

Uporaba Belinal Skin prehranskega dopolnila

1 kapsula na dan med jedjo s kozarcem vode.

Priloge

Dodatni opis

S placebo kontrolirano topikalno raziskavo učinkov izvlečka lesa bele jelke Belinal na kožo smo na 10 osebah ugotovili številne pozitivne učinke na spremembe v dermisu, epidermisu in na površini kože, ki se odražajo zlasti v stimulaciji tvorbe in regeneracije strukturnih proteinov, v izboljšanju elastičnosti, vlažnosti, napetosti ter nagubanosti kože, zmanjšani pigmentaciji in povečani občutljivosti kože na UV-sevanje. Zaradi velikega deleža nizkomolekularnih polifenolov v izvlečku Belinal se pričakuje visoka absorbcija le-teh iz črevesja v krvni obtok.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlpePharma AlpePharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede