Bergland 100% naravno olje mareličnih pečk, 125 mL

Primerno je za nego suhe, razdražljive in postarane kože. Dobra nega in zaščita. Primerno je za nego suhe, razdražljive in postarane kože. Dobra nega in zaščita.
596647 13765

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje visok delež escencialnih maščobnih kislin. Primerno je za nego suhe, razdražljive in postarane kože. Dobra nega in zaščita.

100 % naravno negovalno olje za obraz in telo, s certifikatom BDIH.
Pridobljeno je s hladnim stiskanjem iz jedrc. Kot negovalno olje je primerno za nego suhe in razdražljive kože, za nego in masažo kože dojenčkov ter za poporodno nego doječih mamic.
Uporabite ga lahko samostojno. Lahko se primeša k ostalim baznim oljem.

INCI:
PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, TOCOPHEROL

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Odgovor je: potem moraš pač govoriti. Predstavljati si moraš, da pred teboj ni tvoj otrok, temveč dobra prijateljica ali tvoj mož. Kaj bi danes povedala prijateljici ali možu? Sem kaj doživela, sem kaj prebrala, je bil moj dan dober ali slab? Izjave namesto vprašanj. In ko nekaj poveš, ko nekaj formuliraš, avtomatično nehaš igrati mamo, temveč govoriš o sebi, svojih mislih in doživetjih. In nehaš govoriti: Ti, ti, ti ... Kajti takrat je kot na telefonu, če slišimo po telefonu ti, ti, ti, pomeni, da ni zveze. Saj tega se vsi zavedamo, samo spomnimo se ne na to. Take stvari moramo vaditi, vendar je to dejansko najboljša možnost, da vzpostavimo nov odnos. Kajti očitno tega prejšnjega odnosa med vama in vašo hčerko kot odnosa med starši in otrokom ni več. Tega ni več.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bergland Bergland
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov