x
Vse kategorije
Bergland Arnika Vitalcreme Bio arnika krema, 100 ali 200 mL
Bergland Arnika Vitalcreme Bio arnika krema, 100 ali 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bergland Arnika Vitalcreme Bio arnika krema, 100 ali 200 mL

Proizvajalec: Bergland
Krema za razvajanje mišic in kože. Učinki arnike kot "staremu domačemu regenerativnemu sredstvu" ali " zeli za zlom" so že dolgo poznani.
Cena: 18,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujearnika
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Krema za razvajanje mišic in kože. Učinki arnike kot "staremu domačemu regenerativnemu sredstvu" ali " zeli za zlom" so že dolgo poznani.

Priporoča se predvsem pri športnih izzivih ali prekomernih obremenitvah telesa.

Takojšnja uporaba arnika kreme deluje blagodejno. Krema z bio oljem arnike vsebuje tudi dragocena eterična olja sivke in immortelle, ki pospešujejo regeneracijo. Odlična receptura za razvajanje mišic in kože. Z dodatkom izvlečka senenega drobirja. Krema ustreza kriterijem naravne kontrolirane kozmetike.

Bergland Arnika Vital krema vsebuje

Izvlečke iz cvetov arnike, eterična olja sivke in imortelle (ki podpirata regeneracijo).

Ne vsebuje

Konzervansov, PEG, mineralnih olj in sestavine mrtvih živali.

Uporaba kreme Bergland Arnika Vital

Pred aktivnostjo ali takoj po obremenitvi (ali po potrebi) natremo želena mesta. Primerna je za nego po udarninah in zvinih.

KAJ JE ARNIKA?

Arnika je cenjeno domače regenerativno sredstvo. Posušeni cvetovi arnike imajo regenerativno delovanje ter izboljšajo splošno stanje kože.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Prehranska vzgoja in teža
Vaš otrok je še majhen. Glede prehranjevanja je povsem odvisen od vas, vi odločate, kdaj in kaj bo jedel. To je velika odgovornost, ki marsikatero mamica zelo obremenjuje, saj bi vse rade delale prav. In prav zaradi te želje postane prehranjevanje v družini pogosto zapleteno. Pri tem pa ni ne akrilamid v praženem krompirju in ne kumarin v cimetu (pa če vas še tako jezita) tisto, kar vztrajno ogroža zdravje vašega otroka. Kriva je predvsem celota, sodobni način prehranjevanja oziroma odnos do hrane. Hladilnik je štedilniku odvzel osrednje vlogo, izdelki so pripravljeni tako, da otrokom že zgodaj omogočajo, da poskrbijo sami zase, tudi reklame v veliki meri vplivajo na njihove želje, povezane s hrano. Skupni družinski obroki, pa čeprav tako zelo pomembni, so vse redkejši. Hrana izgublja svojo samoumevnost in postaja problem. Otroci jedo le še tisto, kar poznate vi, zaradi česar je prehranjevanje vse bolj enostransko. Prevelika teža in motnje hranjenja ter tudi premajhna teža so vedno pogostejše. Zato morate že takrat, ko je otrok še majhen, razmišljali o vsem tem in otroka naučiti pravilnega hranjenja. Saj se izbirčnost in pozneje otroška zamaščenost začneta popolnoma nedolžno, veliko prej, preden preraste ta v težavo. Dandanes lahko jemo vse in vedno. Ves čas so na voljo vsa živila, vendar sta prav ta svoboda in velika izbira problematični. Kljub neodvisnosti na številnih področjih otroci pri prehranjevanju potrebujejo nekoga, ki jih usmerja. To pa naj bi bili seveda predvsem starši.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

NODOL obliži, 10 obližev

22,26 €

Perskindol Active Classic gel, 100 mL

10,98 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujearnika
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.