Caudalie Vinoperfect glikolna nočna krema, 50 mL

Žametna in mehka tekstura Caudalie Vinoperfect nočne kreme mehča in obnavlja kožo ponoči. Žametna in mehka tekstura Caudalie Vinoperfect nočne kreme mehča in obnavlja kožo ponoči.
936081 15989

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Z vsebnostjo glikolne kisline spada med inovativne proizvode, ki predstavljajo dobro inovacijo v odstranjevanju pigmentnih madežev.

Žametna in mehka tekstura Caudalie Vinoperfect nočne kreme:
- zmanjšuje pojav pigmentnih madežev,
- mehča in obnavlja kožo ponoči.

Zjutraj so obrazne gube mehkejše in koža je vidno bolj čvrsta.

Delovanje:
viniferin, ki deluje proti temnim madežem. Encimi, papaja, glikolna kislina, cassio angustifoglia in karitejevo maslo dajejo koži sijaj.

Uporaba:
kremo nanesite zvečer pred spanjem, na očiščen obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Naj vam strokovnjak izmeri noge. Ce imate vztrajne bolečine v stopalu, kolenu, kolku ali spodnjem delu hrbta, prosite svojega družinskega zdravnika, ortopeda, specialista za hrbet ali pediatra, naj vam izmeri noge. Morda je vzrok bolečin razlika v dolžini nog in morda se da to popraviti z nečim tako preprostim, kot je ortopedski vložek v čevlju.

Povejte zdravniku, če ste imeli v mladosti večkrat pretres možganov. To mu lahko pomaga pri odločitvah glede zdravljenja težav s spominom, spanjem in razpoloženjem.

Zaščitite si glavo. Če ste imeli v mladosti večkrat pretres možganov, se izogibajte športom in dejavnostim - kot sta rolanje in drsanje - ki lahko ob padcu povzročijo novo škodo. Pri kolesarjenju in smučanju nosite zaščitno čelado.

Redno telovadite, vendar ne preveč intenzivno. Močne mišice lahko prevzamejo nekaj obremenitve z nekoč poškodovanih sklepov in ob pravilni vadbi dobijo sklepi veliko hranilnih snovi iz krvnega obtoka in imunskega sistema. Vadba tudi pomaga preprečevati razvoj artritisa in drugih bolečih stanj v višji starosti. Izogibajte pa se zelo intenzivni telovadbi, ki lahko v resnici povzroči nove poškodbe in poslabša obstoječe stanje sklepov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja