x
Vse kategorije
Bio-D3-Vitamin Pharma Nord
Bio-D3-Vitamin Pharma Nord
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bio-D3-Vitamin Pharma Nord

Proizvajalec: Pharma nord

Vitamin D sodeluje pri fiziološki presnovi kalcija v telesu.

Cena: 6,37 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujed3 vitamin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Vitamin D sodeluje pri fiziološki presnovi kalcija v telesu. Pridobimo ga v hrani (na primer jetra, jajčni rumenjak in maslo), telo ga tvori pri zadostnern sončenju.

številne študije v zadnjih letih prinašajo opozorila, da vitamina D3 v velikem obsegu primanjkuje v drugi polovici srednjih let in v tretjem življenjskem obdobju. Ker je presnova kalcija znan problem v tretjem življenjskem obdobju in ker je zlasti v zimskem času premalo možnosti za izpostavljanje sončnim žarkom, prehransko dopolnilo vitamin D3 pridobiva na pomenu. Izkazalo se je, da so za vitamin D3 značilni tudi nekateri drugi fiziološki učinki.

Uporaba in priporočena dnevna količina: 1 kapsula na dan.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Kašelj

Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik vas bo natančno izprašal o trajanju in značilnostih kašlja ter o dodatnih simptomih, kot so bolečine v prsnem košu, oteženo dihanje, zgaga. Zanimalo ga bo, kakšno je vaše delo, epidemiološki podatki (ali je kdo od sorodnikov ali sodelavcev zbolel s podobnimi znaki, ali ste pred kratkim kam potovali), morebitne alergije, domače živali, kajenje ipd. Opravil bo telesni pregled z avskultacijo pljuč, nato pa naročil dodatne preiskave; morda bo potreben pregled krvi za potrditev vnetja, po potrebi tudi druge preiskave krvi. Lahko vas napoti na rentgenski pregled prsnih organov, kjer se lahko odkrijejo določeni vzroki za kašelj. Ostale preiskave so večinoma v rokah pulmologa; če kašelj povezujemo s sumom na astmo, se opravi še preiskava pljučne funkcije in metaholinski test. Pulmolog lahko opravi tudi bronhoskopijo ali računalniško tomografsko slikanje prsnih organov, če so za to prisotne indikacije. Včasih je smiselna gastroskopija in pregled pri specialistu za ušesa, nos in grlo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Proktis M, 10 svečk

9,27 €

Salvit Fervit kapljice - železo, 30 mL

7,88 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujed3 vitamin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.