Tena barierna zaščitna krema, 150 mL

<strong>Tena barierna zaščitna krema je primerna za nego in celovito zaščito kože telesa. Krema je prosojne visoko vpojne teksture, po nanosu pa odbija vodo, saj je lipofilna po naravi. </strong> Tena barierna zaščitna krema je primerna za nego in celovito zaščito kože telesa. Krema je prosojne visoko vpojne teksture, po nanosu pa odbija vodo, saj je lipofilna po naravi.
522562 27631

Ocene in mnenja

Opis

Tena barierna zaščitna krema je primerna za nego in celovito zaščito kože telesa. Krema je prosojne visoko vpojne teksture, po nanosu pa odbija vodo, saj je lipofilna po naravi.

Nanos te preventivne ter visoko kvalitetne kreme je kakor nalašč za negovanje ter učinkovito zaščito pred vodo. Nanos z to barierno zaščitno kremo je tako visoko učinkovit, kožo zaščiti pred draženjem, morebitnim urinom ter ostalimi kožnimi izločki.

Krema je primerna za vse uporabnike, ki želijo uporabljati vrhunsko kremo, primerna pa je tudi za vse tiste, ki želijo kremo uporabljati preventivno ter pogosteje. Krema je še posebej primerna kadar so vidni prvi znaki rdečice ter morebitne razdraženosti kože.

Koža je po nanosu pomirjena ter regenerirana.

Tena kozmetična linija izdelkov tako ohranja vse prednosti obstoječe linije ob tem, da je zaradi spremenjene sestave bolj blaga.

Izdelki Tena so visoke kakovosti, certificirani s posebnim ISO standardom ter kakor nalašč za zahtevnega ali malo manj zahtevnega uporabnika.

Krema se bo venomer izkazala kot učinkovita.

Za koga je Tena barrier krema namenjena?

- za vse z inkontinenčnimi problemi
- za splošne uporabnike
- za vse, ki so v službi negovalca

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja