Biocyte omega 3 krill, 90 kapsul

<p>Biocyte omegakrill je prehransko dopolnilo bogato s krilovim oljem, ki vsebuje veliko omega 3 ma&scaron;čobnih kislin.</p>

Biocyte omegakrill je prehransko dopolnilo bogato s krilovim oljem, ki vsebuje veliko omega 3 maščobnih kislin.

545325 22005

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte omega 3 krill je prehransko dopolnilo bogato s krilovim oljem, ki vsebuje veliko omega 3 maščobnih kislin, ki jih človeško telo ne zmore sintetizirati samo - zato jih je potrebno nadomeščati. Prehransko dopolnilo pripomore k normalnemu delovanju srca – zahvaljujoč eikozapentaenojski kislini (EPK) in dokozaheksaenojski kislini (DHK).

Visoka vsebnost omega maščobnih kislin ter maščobnih kislin je prednost izdelka Biocyte omegakrill. Zelo visoka vsebnost antioksidantov v Biocyte omegakrill zagotavlja, da prehransko dopolnilo s krill oil daje izjemne rezultate, in to brez spahovanja.

Jemanje Biocyte omega 3 krill dopolnila

Vzemite 1 Biocyte omega 3 krill kapsulo na dan z čim večjo količino vode. Kapsule lahko jemljite 3 mesece, po končani 3 mesečni terapiji, pa lahko 3 mesečno kuro z Biocyte omega 3 krill kapsulami zopet ponovite.

Za koga je primeren prehranski dodatek Biocyte omega 3 krill

- za vse, ki želijo uživati omega 3 maščobne kisline in ki se zavedajo njene pozitivne vloge v redni dnevni prehrani

- za vse, ki želijo vzdrževati optimalno delovanje krvožilnega sistema in se želijo dobro počutiti

- za vse, ki jih moti spahovanje po ribjem olju (te kapsule nudijo zaščito pred tem, zato takšne neprijetnosti ne boste doživeli)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov