Bioforce krema, 35 g

Odlična je za nego dojenčkov pri razpokanih ustnicah in pri luščenju kože. Odlična je za nego dojenčkov pri razpokanih ustnicah in pri luščenju kože.
2022-02-24 6,81 €
590517 1362

Ocene in mnenja

Opis

Bioforce krema oz. »krema iz sedmih zelišč« je najbolj znana in priznana krema Alfreda Vogla. Odlična je za nego dojenčkov, pri neodprtih preležaninah, zunanjo oskrbo pordele kože (npr. nosu pri nahodu), pri razpokanih ustnicah in pri luščenju kože. Neguje in vlaži suho in razpokano kožo.

Uporaba

Kremo večkrat dnevno vtrite na želeno mesto.

Sestava

Lanolin, sončnično olje, šentjanževo olje, alkohol, tinktura iz svežega ognjiča, avokadovo olje, tinktura iz svežega ženiklja in svežega žajblja, čebelji vosek, tinktura iz arnike in virginskega nepozebnika, eterična olja kot dišavo, tinktura Spilanthes oleracea.

Opozorilo: krema ne vsebuje več tinkture kamilice, vsebuje pa večjo količino ognjiča ter šentjanževke. Spremenjeno sestavo odlikuje boljša stabilnost, saj je rok uporabe podaljšan s 3 na 5 let.

Neto vsebina

35 g/37 ml.

Proizvajalec

Bioforce AG, Roggwil, Švica

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost pri otrocih

Koga lahko prizadene?
Izmed 440 novorojenčkov se eden rodi naglušen.

Pri prezgodaj rojenih dojenčkih je verjetnost petnajstkrat večja.

Naglušnost pa lahko nastane tudi pozneje zaradi vnetja sluhovoda ali bolezni srednjega ušesa. Včasih prepreči navaden pretok zvočnih valov le zamašitev ali tujek vsluhovodu.

Če se pojavi obolenje notranjega ušesa in se poškodujejo čutne celice (dlačice), nastane tako imenovana motnja občutljivosti na zvok. Pogost vzrok je prekomeren hrup, na primer pri preglasnih slušalkah ob poslušanju glasbe ali pri poku petarde. Poškodbe sluha se pojavljajo pri vedno mlajših ljudeh.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja