BioGlide Safe Carageen lubrikant s karagenom, 100 mL

BioGlide Safe Carageen lubrikant s karagenom je inovativen lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo. BioGlide Safe Carageen lubrikant s karagenom je inovativen lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo.
925691 7622

Ocene in mnenja

Opis

BioGlide Safe Carageen lubrikant s karagenom je inovativen lubrikant, ki se lahko pohvali s kar 100% sestavo, ki je dejansko povsem naravna, ne vsebuje aromatičnih dodatkov, ojačevalcev okusa, barvilnih sredstev ali konzervirnih sredstev, in je prav tako tudi vegansko mazilno sredstvo.

Osnova lubrikantna je predvsem vodna, naravna sestava brez posebnih dodatkov pa je potrjena tudi s certifikatom  pod imenom BDiH.

BioGlide lubrikantno sredstvo omogoča gladko teksturo, ter dolgotrajno navlaženost brez lepljivih madežev. Občutite lubrikant, ki vam bo naravnost prirasel k srcu in bo ob enem zadovoljil želje vseh uporabnikov, ki iščejo kvaliteten ter 100% naraven in veganski produkt.

Številni neželjeni učinki umetnih lubrikantnih sredstev so: neprijetna srbečica, posledično vnetja urinarnih predelov in druge neželjene posledice. To se z uporabo Bioglide lubrikanta ne bo zgodilo, saj ima ta lubrikant nevtralni pH, ki omogoča povsem varno uporabo.

Številne prednosti BIOglide lubrikanta:

  • 100 % organsko in vegansko naravnan proizvod
  • je zelo učinkovit že v manjšh odmerkih
  • ne vsebuje sintetičnih dišav
  • dermatološko in klinično testiran
  • koži in sluznici prijazna formula
  • pH-nevtralen, ne povzroča iritacij in je prijeten ob uporabi
  • kompatibilen z izdelki iz lateksa
  • izdelano v Nemčiji

Lubrikant BioGlide, se lahko uporablja za enostavnejše vstavljanje mehkih tamponov in menstrualne skodelice.

Sestavine: Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Chondrus Crispus (Carrageen) Extract, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Lactic Acid ter Karagen, kot zelo raznolika in heterogena kozmetična sestavina.

Vsebina: 100 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pretres možganov

Odločitve s pomočjo zdravnika
Fizioterapija. Proti bolečinam v vratu in težavam, kot na primer pri razdraženosti, pozabljivosti in motnjah pri zbranosti, pomaga prilagojena fizioterapija. Uspeh je vidno boljši, če se vaje izvajajo tudi doma.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: RubyCup RubyCup
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov