Biostile Kidney raztopina, 500 mL

<p>Biostile Kidney raztopina je prehransko dopolnilo namenjeno predvsem za tiste osebe, ki premalo pijejo kar lahko&nbsp;otežuje delovanje ledvic.</p>

Biostile Kidney raztopina je prehransko dopolnilo namenjeno predvsem za tiste osebe, ki premalo pijejo kar lahko otežuje delovanje ledvic.

503711 27791

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
ivana **** 10. 08. 2015 02:00
Z vsemi trmi izdelki sem zelo zadovoljna, uporabljam jih že veliko časa. Jameson vitamin C mi je zel... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biostile Kidney raztopina je primerna predvsem za tiste osebe, ki se premalo hidrirajo. Raziskava je namreč pokazala, da številni ljudje pijejo premalo tekočine, kar otežuje delovanje človeškega organizma ter vseh njegovih sistemov v organizmu.

Ledvice so naš pomemben organ, ki potrebuje za svoje delo predvsem vodo; v kolikor je tekočine v telesu premalo je delovanje ledvic oteženo, vse odpadne snovi se počasneje in tudi težje izločajo. Na organe v človeškem telesu nadalje negativno delujejo tudi stresni dejavniki ter vremenski pojavi.

Priporočeni dnevni vnos tekočine dnevno je 3 dcl na 10 kg telesne teže.

Izdelek ne vsebuje stabilizatorjev, konzervansov, ojačevalcev arome ipd. snovi, ki bi uničevali črevesno floro. Proizvod Kidney je sestavljen iz različnih zelišč.

Sestava Biostile Kidney raztopine

voda, destilat, ki vsebuje alkohol (17 vol %), list ortosifina (njegov ekstrakt), list vednozeleni gornik, za pomoč pri renalni funkciji (On hold Botanicals)

Uporaba izdelka Biostile Kidney

Biostile Kidney raztopino dobro pretresite pred uporabo, nakar odmerite 10 mililitrov raztopine s pomočjo priloženega zamaška ter zmešajte z 2 dL vode ter izpite. Takšen odmerek ponovno izpijte dodatno še enkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biyovis Biyovis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja