Blooms Aquacelle 50 mg, 50 kapsul

Blooms Aquacelle 50 mg - Aquacelle tehnologija poveča biorazpoložljivost koencima Q10 za 460 % v primerjavi s standardnimi formulami, ki temeljijo na olju. Blooms Aquacelle 50 mg - Aquacelle tehnologija poveča biorazpoložljivost koencima Q10 za 460 % v primerjavi s standardnimi formulami, ki temeljijo na olju.
918555 7912

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

50 vegetarijanskih kapsul (29,75 g)

Aquacelle tehnologija poveča biorazpoložljivost koencima Q10 za 460 % v primerjavi s standardnimi formulami, ki temeljijo na olju.

Sestavine Aquacelle Q10 

Aquacelle Q10 (ubidekarenon - koencim Q10), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, barvila: titanov dioksid, železovi oksidi)

1 kapsula Blooms Aquacelle Q10 vsebuje

50 mg Ubidekarenon (koencim Q10)          

Priporočena navodila za uporabo Blooms Aquacelle

Odrasli: Zaužijte 1 kapsulo skupaj s hrano.

Brez dodane pšenice, glutena, živalskih sestavin, laktoze, mlečnih sestavin, soli, sladkorja, arom in konzervansov.

V primeru, da jemljete varfarin, se o uporabi posvetujte z zdravnikom. Izdelek shranjujte na temperaturi do 25°C in na mestu, ki je zaščiteno pred sončno svetlobo. Ne uporabljati, če je pečat na pokrovčku poškodovan, ali če je notranji pečat poškodovan ali manjka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nevrodermitis

Pri močno izraženem nevrodermitisu v zgodnjem otroštvu bolezen pogosto obremeni celotno družinsko življenje. Otroci se nagibajo k temu, da negativne občutke usmerijo proti samim sebi, kar lahko okrepi bolezen ali poveča nevarnost za razvoj depresije. Zato je smiselno pravočasno iskanje terapevtskega nasveta.
Izobraževanja in skupine za samopomoč.
Klinike, specializirane za to bolezen, ponujajo izobraževanja za obvladovanje in življenje z nevrodermitisom. Tudi izmenjava izkušenj v skupinah za samopomoč, kjer se skupinsko išče rešitve problemov, je veliko prizadetim in njihovim svojcem v veliko pomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blooms Blooms
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja