Blue cap spray - pršilo, 100 mL

<strong>Blue Cap sprej je primeren za nego kože s številnimi dermalnimi težavami. Uporablja se kot podlaga za nanos Blue Cap kreme ali Blue Cap šampona na lasišče</strong> Blue Cap sprej je primeren za nego kože s številnimi dermalnimi težavami. Uporablja se kot podlaga za nanos Blue Cap kreme ali Blue Cap šampona na lasišče
258830 1992

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 8
Ocena izdelka:
Ki **** 31. 03. 2019 11:25
Every time we cooperate with the seller, our service attitude is very good, and the date of the prod... Preberi več
irena **** 22. 01. 2019 16:03
blue cap je zaenkrat edino, kar pomaga pri luskavici na lasišču in je brez kortikosteroidov. Sprej j... Preberi več
Ljubiša **** 9. 11. 2018 02:53
Brez pršila enostavno ne gre. V mojem primeru, lažje oblike luskavice po večletni uporabi priporočam... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Blue Cap sprej je primeren za nego kože s številnimi dermalnimi težavami. Uporablja se kot podlaga za nanos Blue Cap kreme ali Blue Cap šampona na lasišče.

Blue Cap sprej ter predvsem njegove učinkovite sestavine pripomorejo k procesu normalizacije ter procesov razbarvanja prekomerno rdečične kože. Ker Izdelek vsebuje cink pa sodeluje ter pripomore tudi k procesu samoobrambe kože ter procesu eksfoliacije.

Blue Cap sprej je še posebej priročno uporalbjati na predelih lasišča, saj sama pršilna oblika obogoča enostaven ter lažji dostop vsebine do lasišča. Vidno izboljša videz kože. Pri dermalnih problemih, ki so izraziti priporočamo kombinirano uporabo z Blue Cap šamponom.

Izdelek velja kot podporna terapija vsem, ki se soočajo s prekomernim luščenjem kože, dermmatitičnimi težavami vseh vrst in podobnimi kožnimi zapleti.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo sprej dobro pretresite in usmerite šobo spreja na dermalno težavno mesto. Vsebino nanašajte  s pritiskom na šobo 4-7 sekund. Priporočamo uporabo 1 do 3 krat dnevno.

Blue Cap sprej sprej 100 ml vsebuje

Isopropyl Myristate, Alcohol, Zinc Pyrithione (0.2%), Polysorbate 80, Sodium Lauryl Sulfate, Propellants (isobutane, propane, butane).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Znanstveno jedro veliko študij ostaja sporno. Namerno kritični odnos nasproti tistim, ki študije izvajajo ali financirajo, je pomemben pri vsaki terapevtski smeri.

Terapevtskim uspehom so postavljene meje tam, kjer obstajajo organske poškodbe. Ajurveda se kot edino zdravljenje pri težkih boleznih ne priporoča, ker delovanje ni dovolj dokazano. Kdor verjame tej diagnostiki, tvega, da se spregledajo težka obolenja in obširna diagnostika, s tem pa primerno zdravljenje. Mešanica zdravil ne vsebuje nepomembnih in s tem zdravstveno spornih sestavin živega srebra ali drugih težkih kovin. Dolgotrajnega delovanja teh preparatov do zdaj niso dokumentirali.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blue Cap Blue Cap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja