Braunemon za porjavitev, 30 kapsul

<p><strong>Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebuje beta karoten naravnega izvora, pridobljen iz glive Blakeslea trispora, pantotensko kislino, riboflavin (vitamin B2), vitamin E in vitamin C.</strong></p>

Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebuje beta karoten naravnega izvora, pridobljen iz glive Blakeslea trispora, pantotensko kislino, riboflavin (vitamin B2), vitamin E in vitamin C.

408948 2575

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Liljana **** 22. 02. 2016 01:00
Pozdravljeni,
z artiklom sem zadovoljna. Izdelek sem kupila, ker bi se rada pravočasno pripravila n... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kaj vsebuje Braunemon?

Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah z visoko vsebnostjo beta-karotena , pantotenske kisline in riboflavina (vitamin B2).

Hranilna vrednost v priporočenem dnevnem odmerku (1 kapsula Braunemona):

Hranilne snovi

Vsebnost

% PDV/RDA **

Beta-karoten

9 mg

/

Pantotenska kislina

14 mg

233

Vitamin B2 (Riboflavin)

2,5 mg

179


**PDV/RDA- Priporočen dnevni vnos hranil

Kako Braunemon deluje?

Beta-karoten je provitamin rastlinskega izvora katerega naše telo pretvori v vitamin A ob pomanjkanju le tega. V primeru dobre preskrbljenosti z beta-karotenom se delno presnovi v vitamin A, večji del pa se naloži v zgornjo plast kože, ki jo obarva svetlo rjavo.

Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Vitamin A in riboflavin prispevata k ohranjanju zdrave kože, riboflavin pa ima tudi vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Odmerjanje in uporaba Braunemon kapsul

Priporočeni dnevni odmerek (1 kapsula) zaužijte s tekočino, in sicer 60 dni zapored. Priporočljivo je, da Braunemon začnete jemati 2 do 3 tedne pred daljšo izpostavitvijo soncu in nadaljujete v obdobju sončenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavine Braunemon kapsul:

Pantotenska kislina, Vitamin B12 (riboflavin), Vitamin A (beta-karoten)
Ne vsebuje: kvasa, pšenice, mleka in mlečnih derivatov, glutena, sladkorja, laktoze, konzervansov.

Opozorilo ob jemanju Braunemona:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Braunemon je namenjen zdravim odraslim osebam. Izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere in kadilce. Prav tako je prepovedana uporaba Braunemona, če uživate alkohol. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek je potrebno hraniti na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do in serija izdelka sta odtisnjena na zadnji strani embalaže.
Ena škatlica Braunemona vsebuje 60 kapsul. Neto količina 20,5 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

"Ja, res si me prizadela." Ker je mama priznala njeno bolečino, deklica ni več v stiski. Prav občutek, da smo sami s svojo stisko ali bolečino, aktivira centre za bolečino v možganih.

Če se preveč ukvarjamo z otrokovim vedenjem, premalo pa z njegovimi čustvi, smo v nevarnosti, da bomo vse krike in izbruhe besa razumeli kot poredno vedenje, ki ga je treba popraviti. In medtem ko se ga trudimo popraviti, spregledamo otrokovo resnično bolečino. Posledica tega je, da bo otrok pozneje v življenju v odnosih kazal čustveno intenzivnost, ne pa sočutja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Braunemon Braunemon
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja