Camu camu C++ kapsule, 90 kapsul

<p>Camu camu je majhen sadež iz amazonskega deževnega gozda v Peruju, ki ima po raziskavah najvi&scaron;jo vsebnost C vitamina na svetu.</p>

Camu camu je majhen sadež iz amazonskega deževnega gozda v Peruju, ki ima po raziskavah najvišjo vsebnost C vitamina na svetu.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sadeži camu camu so izredno bogati z rastlinskimi barvili antocianini. Camu camu kapsule so proizvedene iz istoimenskega sadeža Camu camu, ki raste v amazonskem deževnem gozdu v Peruju, ki ima eno najvišjih vsebnosti vsebnost C vitamina na svetu. Izdelek Camu Camu C++ je 100% sadni koncentrat brez kakršnihkoli dodatkov.

Vsebnost:

V 100 g praška je več kot 12 g naravnega vitamina C, obilo bioflavonoidov in drugih bioaktivnih snovi.

Priporočena dnevna količina in uporaba: Pol čajne žličke (1g) zmešajte s tekočino po lastnem okusu.

 

Priloge

Dodatni opis

Camu Camu se zaradi velike vsebnosti naravnega vitamina C in drugih pomembnih hranilnih snovi (bioflavonoidi, aminokisline, betakaroten, vitamini B1, B2 in B3, kalcij, železo, fosfor), ki delujejo v sinergiji. 

Vitamin C se priporoča za:

  • krepitev imunskega sistema,
  • zmanjševanje utrujenosti
  • boljšo absorpcijo železa,
  • obnavljanje vezivnih tkiv.

Dnevna količina uživanja: pol male žličke.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ena od vsebin delavnice je lahko predstavitev pisnih dogovorov, ki so jih udeleženci s starši sklenili glede hišnega reda, učenja, domačih opravil, udeleževanja nočnih zabav, kajenja ipd. Lahko gre tudi za obojestranski dogovor, ko tudi starši sklenejo s šolarjem pisni dogovor o nekem zaželenern vedenju staršev, ki ga šolar doslej ni bil deležen, npr. manj pridigama, več skupnih pogovorov, kajenje zunaj doma, skupni izleti itd. Šolar prebere besedilo dogovora in prosi udeležence za njihovo povratno sporočilo.

Nemara se bo še kdo od udeležencev odločil za pisni dogovor o medsebojnih dolžnostih in pravicah, saj so starši povečini pripravljeni sodelovati. Iz izkušenj vem, da se po takih dogovorih izboljša tudi šolarjev učni uspeh.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov