Canigum Relax za pse, 30 tablet

Canigum Relax tablete za pse je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, triptofan ter drugi izvlečki, ki so namenjeni lajšanju težav z nespečnostjo psa in blaženje morebitnega stresa. Canigum Relax tablete za pse je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, triptofan ter drugi izvlečki, ki so namenjeni lajšanju težav z nespečnostjo psa in blaženje morebitnega stresa.
920622 20288

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI PRIPOMOČEK

Canigum Relax tablete za pse je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, triptofan ter drugi izvlečki, ki so namenjeni lajšanju težav z nespečnostjo psa in blaženje morebitnega stresa.

Magnezij - ima pomembno vlogo v organizmu, saj izboljšuje splošno razpoloćenje organizma, prav tako prevodnost živcev. Pomanjkanje magnezija se pokaže v izmučenosti, celo mišični oslabelosti, pogosto se pojavljajo tudi mišični krči in druge mišične težave.

Baldrijan, hmelj, melisa, kamilica in sivka so rastline, ki delujejo pomirjujoče, delujejo rahlo sedativno.

Triptofan - velja kot prekurzor serotonina in tudi melatonina. Triptofan posledično omili težave pri nespečnosti, razburjenju in razdražljivosti vaega psa.

Odmerjanje veterinarskega izdelka

Odmerja se glede na telesno težo vašega psa.

pes do 10 kg: ½ tablete;
od 10-20 kg: 1 tableta;
od 20-30 kg: 1 ½ tablete;
od 30-40 kg: 2 tableti.

Po nasvetu veterinarskega osebja se lahko odmerek tudi podvoji. Izdelek se naj daje tudi do 1 teden pred predvidenim stresnim dogodkom ali obdobjem. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja