Canncha Energy, Gold in Immune & Vital

Canncha Energy, Gold in Immune & Vital - izdelki canncha posestva sončni raj ki se vsakodnevno prebudil v svoji prelepi lepoti in prestižu narave.
2486 2486

Ocene in mnenja

Opis

Canncha Energy, Gold in Immune & Vital - izdelki canncha posestva sončni raj ki se vsakodnevno prebudil v svoji prelepi lepoti in prestižu narave.

Prednosti izdelkov

  • izdelki so pridelani v sloveniji
  • vrhunska kakovost
  • ekološko in naravno pridelane sestavine
  • izdelek je primeren za vegansko usmerjene ljudi
  • izdelek vsebuje vsaj 50 procentov industrijske konoplje
  • pozitivni učinek

Izdelki so 3-je in sicer

Bio CanCha Gold

Gre za mešanico konoplje z dodanimi zelišči, ki izvirajo iz indijske ajurvede - ta zelišča so poznana pod posebnim imenom ali zlato mleko

Kako uporabljati izdelek?

Izdelek se uporablja kadarkoli v dnevu - ne vsebujejo kofeina.

Blagodejna kombinacija sestavin izdelka za prijetno regeneracijo in sprostitev v času po dolgem delovniku ali v času, ko telo potrebuje razvajanje.

Sestavine gold terapevtske mešanice

Aktivne sestavine so sledeče: ingver, kurkuma, konoplja, poper kajenski, kardamom ter kakav

Bio CannCha Energy

Energija je tisto pomembno, kar človeku pogosto primanjkuje. Izdelek tako vsebuje različne rastline, ki imajo namen podporne terapije. Mešanica pospeši zdrav val energije kar omogočajo ekstrakti  kofeina ter gvarane.

Kadar potrebujemo dodatno energijo je uporaba tega granulata več kot dobrodošla. Gvarana je sestavina, ki jo vsebuje v kombinaciji z visoko vsebnostjo kofeina, ki se počasi sprošča. 

Sestavine, ki jih vsebuje naravni kofein za energijo in fokus ko tega najbolj potrebujemo je dolgotrajnejši napram kofeinu, ki ga pridobimo iz kave.

Bio CannCha Immune & Vital

Združuje mešanico najrazličnejših rastlin - energijske zaloge in energija je tista kar daje človeku zagon in optimizem, zato je jemanje kvalitetnih prehranskih dopolnilih izrednega pomena.

Ker ta mešanica ne vsebuje kofeina pitje napitek kadarkoli med dnevom, ko vaše telo kliče po razvajanju in regeneraciji.

Sestavine izdelka so: konoplja, ingver, šipek, ameriški slamnik, ječmenova trava, kamu kamu, acai. Vse omenjene sestavine imajo vpliv na izgorelost. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Povešena maternica

Odločitve s pomočjo zdravnika
Ko začne povešena maternica povzročati težave, se je treba takoj obrniti na zdravnika.

Terapija je odvisna od tega, do katere mere se je maternica povesi la in kakšne težave povzroča. Včasih - predvsem med meno - se predpišejo estrogeni v obliki tabletk, mazil, obliževali kapljic. Izboljšajo prekrvitev tkiva in trebuha. Hormonske terapije pa imajo tudi nekaj stranskih učinkov; pozitivne in negativne strani je treba kritično primerjati.

Operacije. Ženskam po meni se pogosto predlaga odstranitev maternice. Pri tem se lahko naredi tudi plastika nožnice; kot operativna okrepitev medenice.

Pri inkontinenci je z različnimi operacijami mogoče dvigniti mehur.

Če obstajajo dejavniki, ki govorijo proti operaciji, kot na primer visoka starost, se lahko v nožnico vstavijo individualno pripravljeni pesarji, ki maternico postavijo v prvoten položaj. Vsak mesec ali vsaj vsaka dva meseca jih je treba v celoti zamenjati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sončni Raj Sončni Raj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov