Caudalie gel za tuširanje The Des Vignes, 200 mL

Senzualni gel za tuširanje bogat z aloe vero, brez mil, je pripravljen iz nežnih naravnih aktivnih sestavin tako, da ohranja naravni pH vaše kože. Senzualni gel za tuširanje bogat z aloe vero, brez mil, je pripravljen iz nežnih naravnih aktivnih sestavin tako, da ohranja naravni pH vaše kože.
490491 19341

Ocene in mnenja

Opis

Senzualni gel za tuširanje bogat z aloe vero, brez mil, je pripravljen iz nežnih naravnih aktivnih sestavin tako, da ohranja naravni pH vaše kože. Gel je rahlo odišavljen s čutno mešanico belega mošusa, neroli cveta in ingverja sprošča in umirja.

Sestavine:

Nežne rastlinske sestavine: 0% parabenov, fenoksietanolov, umjetnih barvil in sestavin živalskega izvora.

Uporaba:

Zaradi ekstremno nežnih sestavin je primeren za pogosto uporabo in občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Beli riž v receptih z Enako okusen ali še boljši je v jedeh z rižem in piščancem, polnjenem zelju, juhah in jedeh iz pečice. Všeč vam bo tudi angleški puding z rjavim rižem, ker ima okus po orehih, vendar je rahel.

Kupite še druga izvrstna žita

Med drugimi polnozmatimi žiti, ki jih morda lahko najdete v svoji trgovini z živili ali zdravo hrano, so ščir, ječmen, ajda, kuskus, proso, perujski riž, polnozmata pšenica in divji riž. V sako ima edinstven okus in zgradbo. Poskusite vsak teden kakšno novo.

 Preden kupite, nekoliko povohajte, da se prepričate, da olja v kalčkih nimajo postanega žarkega vonja. Da ohranijo svežino, jih dajte v hladilnik ali zamrzovalnik.

Bulgur je polnozrnata pšenica, obdelana v pari ter posušena in zdrobljena. Je prikladna za polnozrnate jedi, saj se skuha v 20 minutah. Na Bližnjem vzhodu jo uporabljajo za tradicionalni tabuli (solato z bulgurjem, paradižniki, kumaro in peteršiljem), odličen pa je tudi kot priloga. Kuskus so v resnici drobnozrnate testenine iz pšenične moke. Bistvo je, da je nekaj moke rafinirane, nekaj pa polnozrnate. Vaša naloga je, da poiščete v veleblagovnici ali prodajalni z naravno hrano polnozrnati kuskus. Kuskus se najhitreje skuha od vseh polnozrnatih jedi. Samo dodaj te vrelo vodo in pokrijte in v 5 minutah lahko postrežete z njim. Če boste izbrali polnozrnati kuskus, boste dobili na enoto 7 g vlaknin v primerjavi s samo 2 g v običajnem kuskusu.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja