Caudalie Vinopure serum proti nepravilnostim, 30 mL

Caudalie Vinopure serum proti gubam je pravi antioksidantni ščit, ki odpravlja gube in znake utrujenosti. Caudalie Vinopure serum proti gubam je pravi antioksidantni ščit, ki odpravlja gube in znake utrujenosti.
936472 15986

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše kot je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Caudalie Vinopure serum proti gubam proti gubam:
- odpravlja gube in znake utrujenosti,
- je pravi antioksidantni ščit.

Serum je obogate ns številnimi regenerativnimi sestavinami, vse sestavine pa so predvsem naravnega izvora. Serum ima zanimiv piling efekt, ob enem pa zmanjša vidnost por, jih odpira; neguje površino obraza, poenoti ten ter zmanjšuje pojanvost kožnih nepravilnosti.

Caudalie patentiran kompleks - spada v skupino snovi, ki regenerirajo kožo obraza, delujejo med seboj sinergistično.

Salicilna kislina - je dober eksfoliant, ki odstranjuje nečistote, odmrle celice.

Naravna hialuronska kislina - deluje vlažilno, uranvoteži vsebnost vlage v koži. Hialuronska kislina je naranvo že prisotna v koži, z leti pa se njena vsebnost samo zmanjšuje.

Serum je zaradi inovativnih regenerativnih komponent dobro sredstvo za borbo proti kožnim madežem.

Delovanje in sestavine Caudalie Vinopure seruma proti gubam
hialuronska kislina in rastlinski biovektor delujejo proti gubam skupaj z izvlečki ingverja, ameriškega slamnika, ginsenga in matičnega izvlečka, hranljivo olje iz grozdnih pešk z antioksidantnim delovanjem.

Uporaba seruma

Nanesite zjutraj, sloj pred kremo. Smiselno je nanesti tudi zvečer, še posebej primenro pa je nanesti izdelek po uporabi tonika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Večja, kot se zavedate. Dim marihuane vsebuje 50 do 70 odstotkov več karcinogenih ogljikovodikov kot tobačni dim, poleg tega pa visoke ravni encima, ki spreminja določene sestavine dima v njihovo najmočnejšo obliko, ki povzroča raka. V povezavi z dejstvom, da kadilci marihuane inhalirajo globlje in zadržijo dim v pljučih dlje kot pri kajenju cigaret, pomeni, da je pri rednih uživalcih marihuane tveganje za pljučnega raka celo višje kot pri nekdanjih kadilcih cigaret.

To pa še ni vse. Raziskovalci na kanadski Univerzi McGill so ugotovili, da se pri dolgotrajnih kadilcih kanabisa izgubijo molekule, imenovane receptorji CB 1, v krvnih žilah v možganih. To lahko privede do zmanjšanega pretoka krvi in do težav s spominom in koncentracijo še dolgo potem, ko ste nehali kaditi. Lahko tudi podvoji ali celo potroji tveganje za oblike raka v glavi in vratu, kot kaže študija, ki je primerjala zdravstveno preteklost 173 rakavih pacientov in 176 ljudi
brez raka.

Ponovno večja, kot se morda zavedate. Tudi če so vaši dnevi popivanja daleč za vami, se lahko učinki alkohola na vaše zdravje zadržijo še desetletja.

V neki študiji 3803 žensk in moških so nekdanji pivci poročali o več pojavih depresije, težav s srcem, kroničnim bronhitisom in sladkorno boleznijo po 40. letu starosti kot sedanji družabni pivci. Počutili so se tudi manj energične in so poročali, da jim zdravstvene težave pogosteje onemogočajo družabne dejavnosti.

Popivanje v vaših 20. letih lahko pozneje v življenju zviša tveganje za bolezni srca za 36 odstotkov - verjetno zaradi povečane srčne mišice, visokega krvnega tlaka ali življenjskega sloga (takrat in zdaj), ki ne vključuje veliko telovadbe in dovolj zdrave hrane. Če ste kdaj res hudo pijančevali, kot na primer, da ste popili neverjetnih 25 pijač venem dnevu - tudi 'ie enkrat samkrat - raziskovalci pravijo, da je lahko vaša verjetnost za bolezni srca pozneje celo do sedemkrat višja od normalne.

Pijančevanje lahko poveča pri moških tveganje za nastanek raka na prostati za 64 odstotkov - zlasti pri moških, ki imajo sladkorno bolezen tipa 2. Pri ženskah lahko popivanje v preteklosti poveča tveganje za raka dojk, zlasti če so pile v srednjih letih. Razlog: zdi se, da alkohol spreminja ravni hormonov, ki lahko spodbujajo rast nekaterih vrst raka dojk. Draženje, ki ga povzroča uživanje alkohola, lahko poveča tudi verjetnost za oblike raka v glavi in vratu še okoli 10 let potem, ko prenehate piti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov