x
Vse kategorije
Cellfood raztopina, 30 mL
Cellfood raztopina, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 4

Cellfood raztopina, 30 mL

Proizvajalec: Cellfood
Najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.
Cena: 38,58 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že več kot 40 let izdeluje CELLFOOD  po originalni formuli Everetta Storeya.

CELLFOOD vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z  biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili. 

Jemanje kapljic Cellfood naj poteka čez celi dan.

Odmerjanje kapljic naj bo sledeče:

1.-5. dan: 3 kapljice (zjutraj), 3 kapljice opoldne in 3 kapljice v večernih urah

6.-13. dan: 5 kapljic (zjutraj), 5 kapljic opoldne in 5 kapljic v večernih urah

14. dan: 8 kapljic (zjutraj), 8 kapljic opoldne in 8 kapljic v večernih urah

Za zelo aktivne športnike: redna uporaba predvideva 3 krat dnevno po 8 kapljic

Normalno aktivni ljudje, otroci, šolo obvezni otroci, mladina: 2 krat dnevno po 8 do 12 kapljic 

Cellfood – Sestavine

CELLFOOD je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih  organskih sestavin rastlinskega izvora. CELLFOOD ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. CELLFOOD ne vsebuje nobenih sestavin, ki so prepovedane na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. CELLFOOD ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dodatni opis

Prosti radikali so atomi (ali skupina atomov), ki nimajo elektrona. Te močno reaktivne molekule postanejo  v človeškem telesu še  nevarnejše, kadar delujejo skupaj  s pomembnimi sestavinami celic, kot je npr. DNK in jih poškodujejo. Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale. Nedavna študija je pokazala, da CELLFOOD zniža delovanje odvečnih prostih radikalov tudi za 27%.

CELLFOOD - formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta  potencialnem testu). Raztopina z  negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje  in presnovo hranil, kar omogoča telesu učinkovitejše odstranjevanje strupov in uravnavanje pH.

 

 

Ocene in mnenja

Tomaž; | 4. 06. 2012 02:00
/
CELLFOOD redno uživam skoraj tri leta in od začetka do danes so se moje
psihofizične sposobnosti močno povečale. Premagovanje dolgotrajnih naporov
na treningih ni več tako naporno in posledično tudi rezultati niso zanemarljivi.
Moč in vzdržljivost ne glede na leta (51let) se mi je povečala. Najboljše rezultate
dosegam prav v tem obdobju.
Dunja; | 16. 06. 2018 12:18
Kapljice
Tele kapljice uživam vsako leto - spraznim po eno 30 mililitrsko plastenko in učinek - težko reči ampak glede na to, da nisem prehlajena že verjetno pove nekaj.
Sabina; | 15. 11. 2018 11:47
Cellfood
Po dveh otrocih z dobrim letom razmaka v starosti, gradnjo hiše in študijem ob službi,sem bila štiri leta brez kakršnegakoli počitka tekom dneva. V službi delam v dokaj hrupnem okolju, ponoči pa sem bila tudi tri leta brez kvalitetnega spanca. Za cellfood sem se odločila, ko moje telo enostavno ni več zdržalo in sem bila od jutra do večera brez energije, izmučena,nesposobna že za dnevna opravila,kar je pripeljalo tudi do depresije. Cellfood zdaj jemljem že slabih šest mesecev. Štiri mesece se že počutim tako psihično kot fizično bolj močna.
Darja; | 3. 04. 2021 12:03
3.4.2021
Ker sem zaradi popolne izgorelosti imela v telesu veliko težkih kovin, aluminij in živo srebro, sem po različnih študijah zasledila, da so koloidni minerali izredno koristni oz. pomagajo pri izločanju težkih kovin iz telesa. Kombinacija Cellfood kapljic s kisikom je bila idealna rešitev, saj zaradi izgorelosti je količina kisika v telesu
premajnhna. Kapljice uživam kake pol leta, na začetku sem imela razstrupljevalne simptome, glavobol, še dodatna utrujenost, pomanjkanje energije, vendar se je to čez čas umirilo. Sedaj glavobola nimam več, ostali simptomi so se tudi zmanjšali, vendar zaradi izgorelosti, niso odpravljeni.

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

POGLED V MOŽGANE
Prvo pomembno območje v čelnem režnju, ki je pomembno za socialno inteligenco, je orbifrontalni korteks. Tako se imenuje, ker je tik nad očesno votlino (orbito). Povezave, ki nastanejo v tem delu možganov, nam omogočajo dober odziv na ljudi.

Drugo pomembno območje v zgornjih možganih je ventromedialni korteks. Povezave, ki se vzpostavijo tukaj, so ključne za razvoj otrokovega samozavedanja in za njegovo sposobnost pogajanja, odločanja, reševanja sporov in sijajno igranje v moštvu. Poleg tega lahko močne povezave med ventromedialnim korteksom in spodnjim! možgani pomirijo silovita občutja in omogočajo razmišljanje o njih, namesto da jih človek poskuša sprostiti z izbruhi besa, razburjenosti ali anksloznosu.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo telesne funkcije, ki za preživetje... preberi več...

Izgorelost zaradi stresa je resna težava!

Stres in njegove posledice, ki nemalokrat vodijo v izgorelost, so resna težava, na katero moramo biti pozorni, pravi Miša Komar Žiberna iz podjetja Aglea. Z njo smo se pogovarjali, kaj lahko storimo, da se stresu izognemo. Trenutne razmere... preberi več...

Kakšne težave lahko povzroči pomanjkanje določenih vitaminov!

V prejšnjih stoletjih je bila za pomanjkanje določenih ključnih mikronutrientov kriva revščina in posledično enolična prehrana. Danes se spopadamo s podobnimi težavami- razlog za to pa ni več revščina, temveč predelana, gensko spremenjena... preberi več...

Stresne so tudi priprave na počitnice...

Občutite strah, negotovost in težo v želodcu? Je dihanje postalo plitkejše, naraste občutek tesnobe v prsih in se pojavi panika, naenkrat ste popolnoma premočeni? Če so odgovori da, potem ste gotovo pod večjim stresom. V našem telesu so najpomembnejši... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Quvital Q10 100 mg, 30 kapsul

21,74 €

Cellfood vitamin C sprej, 118 mL

37,81 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.