CHILLY intimno milo, 300 mL

Intimno milo namenjeno vsem ženskam, tudi tistim z občutljivo sluznico in kožo. Intimno milo namenjeno vsem ženskam, tudi tistim z občutljivo sluznico in kožo.
287407 4732

Ocene in mnenja

Opis

Chilly Delicate s pomirjevalno formulo je intimno milo namenjeno vsem ženskam, tudi tistim z občutljivo sluznico in kožo.

Vsebuje izvlečke aloe vere in hamamelisa, zaradi česar deluje nežno na pH ravnovesje sluznice, ima blažilen učinek ter lajša neprijetne občutke razdraženosti ter suhosti nožnice.

Je hipoaalergensko, klinično testirano in spoštuje fiziološki pH kože in sluznice. Priporočamo ga ob razdraženi koži, med menstruacijo, še posebej pri uporabi higienskih vložkov ter po spolnih odnosih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

POSTOPEK ESL

(angl. extenxded schelflife - podaljšanje roka uporabnosti). To je nova metoda za obdelavo mleka, ki s tem postane trajno.

V trgovinah razpoznamo mleko ESL po oznakah trajno sveže mleko ali dolgotrajno, ali nepokvarljivo mleko. Postopek poteka podobno kot pri pasterizaciji, le pri nižjih temperaturah. Mleko segrejejo najprej na 80 stopinj, potem pa ga ob brizganju pare hitro segrejejo na 125 stopinj. Odločilne prednosti: mleko ohrani svoj polni okus in skoraj vsa hranila, vendar kljub temu zdrži 15-45 dni.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Chilly Chilly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja